Cookie- og privatlivspolitik


Få mere glæde af feriebillederne

I sommerferien kommer digitalkameraet på overarbejde, når ferieindtrykkene skal foreviges. Men tit ender feriebillederne i en rodebunke på harddisken. Vi giver dig et par gode råd til at få mere glæde af dine sommerpletskud.

De fleste af os skyder løs med det digitale kamera, når vi er på ferie. Billederne er jo ganske gratis, og vi er ikke kritiske, når udløseren trykkes i bund. Derfor er det som regel heller ikke lutter pletskud, der toner frem på skærmen, når hukommelseskortet efter turen sættes i computeren. Vores første råd til at få mere glæde af feriebillederne lyder derfor: Ryd op. Slet de uskarpe billeder, dem med halve hoveder og sørg for kun at beholde et enkelt eller to skud af det samme motiv.

Selvom lyset måske ikke blev helt rigtigt, og farverne ikke ligner virkeligheden på en prik, kan mange billeder reddes med lidt efterbehandling. Andet råd er således at give stakken med pletskud den sidste finish i et billedbehandlingsprogram, hvor du nemt både justerer farver og beskærer billederne. Og så er vi fremme ved tredje råd: Luk billederne ud af computeren. Med de fleste billedbehandlingsprogrammer laver du fx nemt et flot slideshow, som du kan vise familie og venner.

I det nye nummer af Komputer for alle, der er på gaden fra 3. juli, kan du læse mere om, hvordan du får maksimal glæde af feriebillederne. Med bladet følger programmet Photo Commander 5, som du bruger til lettere billedbehandling og til at lave flotte kalendere og slideshows. Du får også et godt tilbud på en flot fotobog med dine egne billeder. Bogen, som du bestiller på nettet, er indbundet og med sider i høj papirkvalitet.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Hvem kigger på dig?

Hvem kigger på dig?

Er der nogen, der kigger med? Find ud af, om dit webkamera er blevet hacket.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Red dine gamle videoer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdRed dine gamle videoer

Dine gode, gamle videofilm er i overhængende fare. For hver dag der går, bliver de i dårligere og dårligere stand, og der findes kun én kur: Overfør dem til pc’en, og brænd dem på dvd. Vi hjælper dig gennem alle trin.

Læs mere

Panasonic HDC-SD9

Panasonic HDC-SD9

Et nemt, lille og lækkert videokamera, som giver knivskarpe optagelser i en høj opløsning.

Læs mere

Nyeste

Sådan skifter du login-billede

De fleste funktioner i Windows 10 justeres i den nye indstillingsmenu, som du finder i startmenuen.

Læs mere

iPhone 7 vs. Galaxy S7: Kameratest

Vi har testet kameraene i iPhone 7 og Galaxy S7. Hvilken telefon tager bedst billeder? Bedøm selv!

Læs mere

Hvad er nu det?

Vi var på messe i Køln. Se, hvad vi fandt ...

Læs mere