iPad Air 2

Verdens tyndeste tablet

Apple har lanceret iPad Air 2, som er den tyndeste tablet i verden. Derudover præsenterede de en ny iPad mini og en ny iMac-computer.

17. oktober 2014

Kun lidt over en måned efter lanceringen af iPhone 6, er Apple igen klar med nyt grej. Denne gang er det deres iPad og iMac-computer, der har fået en overhaling.

Sammen med iPad Air 2 lancerede Apple også iPad mini 3. Begge iPads har nu fingeraftrykslæser ligesom, Apples iPhones.

Den nye iPad Air 2 er den tyndeste tablet i verden. Med en tykkelse på 6,1 mm er den 1,4 mm tyndere end forgængeren iPad Air. Og den er endda tyndere end iPhone 6, der måler 6,9 mm.

iPad Air 2 får den samme processor, som sidder i iPhone 6, men i en modificeret udgave, hvilket betyder at den skulle være 40 procent hurtigere end iPad Air.

En anden stor forbedring er kameraet, der er på 8 megapixels og kan optage i slowmotion og tage mange billeder hurtigt efter hinanden.

Den tredje nyhed er en ny version af Apples iMac-computer, der ifølge Apple også slår en verdensrekord. Skærmen på 27 tommer har nemlig en opløsning på 5K svarende til 5120 x 2880 eller 14,7 millioner pixels. Det er mere end dobbelt så meget som et 4k-fjernsyn, hvilket gør det til den skærm i verden med den højeste opløsning.

De nye iPads er i butikkerne fra i dag med en pris på 3.799 kroner for iPad Air 2 og 2.999 for iPad mini 3. iMac’en kan også købes fra i dag til en pris fra 19.999 kroner.

Her kan du læse mere om Ultra HD (4K og 5K)

Måske er du interesseret i ...