CES 2016-intro

Velkommen til CES 2016

CES 2016: Komputer for alles udsendte medarbejder er netop landet i Las Vegas og er klar til at rapportere fra verdens største messe for forbrugerelektronik. CES løber af stablen i disse dage, og på vores facebookside kan du følge med i de mange spændende nyheder!

5. januar 2016

Siden 1967 har CES – Consumer Electronics Show – været stedet, hvor alverdens producenter af elektronik, computere og teknologi har fremvist deres nyeste produkter. I 1970 var det eksempelvis videobåndoptageren, som havde sin debut, i 1981 var det cd’en og i 2010 var det Android-tablets og -smartphones. I år har over 3600 forskellige producenter taget opstilling på CES, hvor der er en skøn blanding af både små og nystartede foretagender og de helt store giganter, vi alle kender. Der vil kort sagt være nye opfindelser og produkter i lange baner, og vi glæder os til at gå på opdagelse og se, hvad producenterne har at byde på denne gang.

Banebrydende nyheder Selv om CES kun er åben for producenter, branchefolk og journalister, var der sidste år over 170.000 besøgende, og arrangørerne forventer et ligeså massivt fremmøde i år. Et af de helt store temaer i 2015 var ”wearables”, altså udstyr man tager på (armbånd og ure), som eksempelvis kan måle din helbredstilstand, puls, skridttæller, søvnmønster, etc. Der var også en overflod af internetforbundne hverdagsdimser, de såkaldte Internet-of-things – du husker måske LG’s monstervaskemaskine eller den geniale køkkenvægt Drop fra vores CES-dækning sidste år, du nemt kan søge dig frem til her på hjemmesiden?

Hvilke gennemgående temaer der er, og hvad der ellers bliver lanceret af banebrydende nyheder på dette års CES, finder vi ud af over de næste dage.

Klik dig jævnligt ind på vores facebookside og hold dig opdateret med det sidste nye fra CES 2016.

Læs mere om CES 2016

Måske er du interesseret i ...