Cookie- og privatlivspolitik


Uret taler med din smartphone

Samsung Galaxy Gear er Samsungs bud på et ur, der kan kommunikere med din telefon, så du slipper for at skulle have telefonen op af lommen for fx at læse en sms.

BERLIN: Er du træt af, at skulle have din telefon op af lommen, når du skal ringe til nogen eller tage et hurtigt billede? Så har Samsung løsningen.

Samsung Galaxy Gear er et armbåndsur, der flytter mange af din smartphones funktioner ned på dit håndled: Du kan læse mails, ringe, tage billeder og ja, se hvad klokken er. Uret er ikke beregnet til at fungere selvstændigt, men skal kobles sammen med en Samsung-telefon for fx at kunne foretage opkald.

Vi havde mulighed for at prøve uret efter, at Samsung præsenterede det på et pressemøde i forbindelse med den store elektronikmesse, IFA, i Berlin:

Umidelbart fungerer uret fint. Det er nemt at navigere mellem funktionerne ved hjælp af den 1,63 tommer store berøringsfølsomme skærm. Opløsningen er 320 x 320 pixels, og skærmteknologien er AMOLED, som giver et flot, kontrastrigt billede.

Kameraet er på 1,9 megapixels. Det sidder fremadrettet på kanten af håndleddet, så du bare skal løfte armen og trykke på skærmen for at tage et billede.

De eneste minusser, vi kunne finde ved uret i vores lyntest, er, at menuen kan hakke lidt i det, når du bladrer rundt i den. Batteritiden er kun på cirka 25 timer, så du skal nok vænne dig til at lade uret op sammen med din telefon. Og så er vi lidt skeptiske over prisen.

Samsung Galaxy Gear kommer til koste 300 dollars, hvilket kunne tyde på en dansk pris i omegnen af 2.000 kroner. Det er faktisk en højere pris end for mange smartphones, så det bliver spændende at se om de smarte ure, som også er undervejs fra andre producenter, vil slå igennem.

Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotos fra mobil til pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFotos fra mobil til pc

Hvorfor nøjes med at have billederne liggende på mobilen, når du med et snuptag kan overføre dem til pc’en. Se, hvordan du hurtigt og nemt lægger dine digitale mobilfotos over på pc’en.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Opgradér pc'en med mere ram

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOpgradér pc'en med mere ram

Er din pc begyndt at slæbe sig afsted, har du formentlig brug for mere ram. Se, hvordan du opgraderer pc'en her.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere