Cookie- og privatlivspolitik


Trådløs harddisk med kortlæser

Western Digitals trådløse harddisk kan give dig op til 2 terabytes ekstra lagerplads til din smartphone, tablet eller pc.

BERLIN: Det er nemt at løbe tør for plads på hukommelseskortet, hvis du fx optager video på ferien. Det forsøger Western Digital at sætte en stopper for med den nye trådløse harddisk, My Passport Wireless.

Harddisken er udstyret med en SD-kortlæser, så du kan sætte kortet fra dit kamera eller din telefon ind i siden på den. Telefonens microSD-kort kræver dog en lille adapter. Når kortet er sat i, overfører harddisken automatisk kortets indhold og kan herefter slette de oprindelige billeder og videoer på kortet. Så er du klar til at filme videre.

Det indbyggede batteri giver dig op til seks timers uafbrudt videostreaming fra harddisken eller op til 20 timers standby-tid.

My Passport Wireless kan oprette sit eget trådløse netværk, så du kan overføre filer til og fra den ved hjælp af smartphones, tablets og pc’er. Hvis du har muligheden, går overførslen dog hurtigst ved hjælp af det indbyggede USB 3.0-stik.

Prisen ligger omkring 1.700 kroner for den største version med 2 terabytes. Det er over dobbelt så dyrt som for en tilsvarende traditionel ekstern harddisk, så du skal være sikker på, at du har brug for de smarte ekstra funktioner.

Vi havde fingrene i My Passport Wireless på den store tyske elektronikmesse, IFA. Harddisken virker meget solid, og overførselshastigheden ser umiddelbart ud til at være rigtig god. Vi får snart harddisken til test, så vi kan kigge grundigere på den og skrive en test til et kommende nummer af Komputer for alle.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotos fra mobil til pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFotos fra mobil til pc

Hvorfor nøjes med at have billederne liggende på mobilen, når du med et snuptag kan overføre dem til pc’en. Se, hvordan du hurtigt og nemt lægger dine digitale mobilfotos over på pc’en.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Billig 4K-skærm

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBillig 4K-skærm

Denne nye 4K pc-skærm fra Asus hedder PB287. Skærmen er måske ikke perfekt, men den er billig.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere