Microsoft Band

Smartarmbånd fra Microsoft

Microsoft er på banen med deres eget smartarmbånd, der kan måle dit hjerteslag og har berøringsfølsom skærm og GPS.

3. november 2014

Både Apple, Samsung og Sony har såkaldte ”Wearables” i deres sortiment. Det vil sige elektroniske apperater, som du bærer på dig, fx ure og armbånd.

Nu er Microsoft også gået ind i kampen med deres nye Microsoft Band. Band er et smartarmbånd, hvilket vil sige, at du tager det på armen, forbinder det til din telefon, og så kan det måle dit søvnmønster, din hjerterytme og meget mere.

Microsoft Band har en berøringsfølsom farveskærm, hvor du har adgang til alle armbåndets funktioner. På skærmen vises også facebook-beskeder, sms’er og e-mails fra din telefon. Det indeholder også en indbygget GPS, som kan måle, hvor langt du har løbet, vandret eller cyklet, dit tempo og din rute.

Armbåndet fungerer sammen med Microsofts sundhedsapp, Health. Health kan hentes i alle app-butikker, hvilket betyder, at du kan bruge armbåndet sammen med Android, iOS eller Windows Phone.

Microsoft Band er til salg i USA til en pris på 199 dollars, hvilket er cirka 1.200 kroner. Der er endnu ikke nogen dansk pris eller lanceringsdato.

Måske er du interesseret i ...