Cookie- og privatlivspolitik


Skriv hurtigere på din tablet

Tablets er smarte og taskevenlige, men besværlige at skrive på. Her viser vi dig de bedste apps, tricks og udstyr, der gør skrivningen nemmere.

På langt de fleste tablets foregår skrivningen ligesom på en mobiltelefon: Man skriver direkte på den berøringsfølsomme skærm på et virtuelt tastatur. Det gør tabletten mere kompakt og nemmere at transportere, men ulempen er desværre, at det er besværligt at skrive længere tekster.

Her giver vi dig dog en stribe tips, som gør det hurtigere og nemmere at skrive på din tablet. Vi viser dig det bedste udstyr, du kan koble til tabletten: Docks og trådløse tastaturer, så du kan skrive på et fysisk tastatur, apps, som lader dine fingre bevæge sig som et lyn over de virtuelle taster, og indstillinger i tablettens styresystem, der optimerer skrivningen.

Læs alle de glimrende tips til smartere skrivning i artiklen herunder.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>USB: Transportable programmer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdUSB: Transportable programmer

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her.

Læs mere

Test selv: Så hurtig er din CPU

Test selv: Så hurtig er din CPU

Din computers processor, CPU, har stor betydning for computerens samlede styrke, men hvad betyder de kryptiske modelnavne? Det får du svar på her, hvor du kan se karakterer for alle processorer.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere