Cookie- og privatlivspolitik


Afkoder dine følelser

CES 2016: Verdens største messe for forbrugerelektronik er skudt i gang, og et af de gennemgående temaer for 2016 er, at der skal være endnu flere sensorer, følere og målere i din smartphone, tablet, computer og alt andet udstyr omkring dig.

Det handler om dig og dine følelser. For hvis dit elektroniske udstyr ved, hvordan du har det både fysisk og psykisk, kan det hjælpe dig på alle mulige tænkelige måder. Forestil dig eksempelvis at tv’et ved, at du er nede i kulkælderen. Så vil det helt automatisk foreslå dig en række film eller tv-serier, der passer til sindsstemningen. Eller smartphonen, som selv kan kæde sammen, at manglen på søvn, en alt for lav puls og den høje temperatur er et sikkert tegn på influenza.

Ovenstående situationer er bare to tænkte eksempler på den teknologi, som kaldes ”ambient sensing”, og som var et af hovedpunkterne, da Shawn DuBravac, cheføkonom for den amerikanske brancheforening Consumer Technology Association, som arrangerer CES, åbnede messen med en tale om tendenser for det nye år. Her fremhævede han blandt andet firmaet Sensum, som netop udvikler programmer til at afkode dine følelser.

Sensum har for få måneder siden udgivet app’en EmoCam til Android-smartphones, der kæder puls og humør sammen med de billeder, man tager med app’en. Pulsmålingerne kræver i sagens natur, at man har en pulsmåler placeret et sted på kroppen.

Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>USB: Transportable programmer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdUSB: Transportable programmer

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her.

Læs mere

Prøv VR-briller i Danmark

Prøv VR-briller i Danmark

Du kan ganske billigt prøve kræfter med virtual reality i Danmark.

Læs mere

Nyeste

Hurtig adgang til mapper på pc'en

Enkelt og effektiv funktion i Stifinder giver dig hurtig adgang til dine foretrukne mapper på pc'en.

Læs mere

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere