Cookie- og privatlivspolitik


Sidste nyt fra Samsung

CES 2016: Med et kæmpestort lysshow og dramatisk bulder og brag, afholdtes Samsungs stort anlagte pressemøde på hotel Mandalay Bay i Las Vegas natten til i dag – og der var masser af spændende nyt!

Samsung udvikler et hav af forskellige produkter, og der var både nye vaskemaskiner, køleskabe, højttalere og forskellige partnerskaber med andre producenter, som vil gøre livet nemmere og sjovere for os alle sammen. Men det der var mest interessant, set igennem Komputer-brillerne, var deres nyeste Smart-TV, nye designs af Samsung Gear S2 Classic og en lovende hybrid-pc.

Nye fjernsyn med superhøj opløsning
En af de første og største nyheder, der blev præsenteret, var en ny serie såkaldte SUHD-tv. Store og buede luksusfladskærme i fire forskellige størrelser fra 49- og helt op til 88-tommer med den høje 4K-opløsning. Men det mest interessante ved skærmene var faktisk den nye og opdaterede Smart-TV-funktion, som nu fuldautomatisk kan genkende de forskellige enheder, man tilslutter fjernsynet, fx Xbox, Playstation eller tv-boksen fra TDC – på det helt lavpraktiske plan, lover Samsung, at du nu kan styre fjernsynet og alle de enheder, som er tilsluttet, med den samme fjernbetjening. Af hjertet tak!

Guld- og platinbelagte Smart-ure
Samsung lancerede i efteråret de smarte armbåndsure Gear S2 og Gear S2 Classic. Og på pressemødet lancerede de så to nye luksusdesigns af Classic-udgaven: En guldbelagt og en platinbelagt udgave. Begge ure vil kunne købes fra februar og koster 3.999 kroner stykket.

Hybrid-pc med Windows 10
Er du til luksus-tablets eller – ultrabooks, de helt flade og tynde bærbare, så tag et kig på Samsungs nye Galaxy TabPro S. Den har en knivskarp AMOLED-skærm på hele 12-tommer med en opløsning på 2160 x 1440 pixels, altså trinnet over Full HD, og så kører den Windows 10. Samsung fortæller desuden, at den kan lades fuldt op på 2,5 timer, og derefter holder batteri til 10,5 timers brug.
Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>USB: Transportable programmer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdUSB: Transportable programmer

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her.

Læs mere

Prøv VR-briller i Danmark

Prøv VR-briller i Danmark

Du kan ganske billigt prøve kræfter med virtual reality i Danmark.

Læs mere

Nyeste

Hurtig adgang til mapper på pc'en

Enkelt og effektiv funktion i Stifinder giver dig hurtig adgang til dine foretrukne mapper på pc'en.

Læs mere

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere