Cookie- og privatlivspolitik


Sådan flytter du til ny harddisk

Selv om det er blevet småt med pladsen på den gamle harddisk, er der ingen grund til at kigge sig om efter en ny pc. For mindre end en tusindlap kan du nemlig selv udskifte den gamle disk og flytte dine data til den nye.

Hent artiklen > klik her

Harddisken er en af de mest vitale dele i computeren, for det er her, at Windows, dine programmer og private filer har til huse. Men med tiden kan pladsen på disken godt gå hen og blive trang. Programmer fylder mere og mere, opdateringer til Windows kræver flere og flere gigabytes, og billederne fra digitalkameraet æder løs af lagerpladsen, fordi opløsningen hele tiden skyder i vejret. Men heldigvis er en fyldt harddisk ikke lig med en ny computer – du kan nemlig sagtens selv udskifte den gamle disk med en ny, større model.

Operationen koster faktisk ikke alverden. For under tusind kroner får du både en ny, stor harddisk og det udstyr, du skal bruge til at overføre data fra den gamle disk. Selve flytningen af Windows, programmer og alle dine filer klarer du nemt med programmet EaseUS Partition Master, som du finder på cd'en, der følger med blad nummer 16. I bladet viser vi, hvordan du slutter en ny harddisk til pc’en og bruger EaseUS Partition Master til at kopiere samtlige data fra den gamle disk til den nye. Vi kigger også på, hvordan du finder ind under kølerhjelmen på computeren, fjerner den gamle harddisk og får den nye sat i sving.

Hent EaseUS Partition Master her: www.easeus.com

Hent vores detaljerede, danske vejledning til programmet her på siden.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotos fra mobil til pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFotos fra mobil til pc

Hvorfor nøjes med at have billederne liggende på mobilen, når du med et snuptag kan overføre dem til pc’en. Se, hvordan du hurtigt og nemt lægger dine digitale mobilfotos over på pc’en.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Billig 4K-skærm

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBillig 4K-skærm

Denne nye 4K pc-skærm fra Asus hedder PB287. Skærmen er måske ikke perfekt, men den er billig.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere