AC3200

Router fra det ydre rum

Nej, det er ikke et rumskib, men derimod D-Links hidtil hurtigste router fra firmaets helt nye ULTRA-serie, som bliver lanceret på dette års CES-messe i Las Vegas

AC5300

Las Vegas: Routeren AC5300 ULTRA Wi-Fi Router er udstyret med ikke mindre end otte højenergi-antenner, og selvom den edderkoppelignende router er stor og ser ud til, at den ville kunne flyve væk med skrivebordet, så er der ”bare” tale om en ultrahurtig router med overførselshastigheder på op til 5,3 Gbps.

I alt lancerer D-Link tre routere i den nye Ultra-serie, der alle understøtter den lynhurtige AC11-standard. Og allerede fra i dag vil mellemmodellen AC3200, der har seks antenner og hastigheder op til 3,2 Gbps være til salg i de amerikanske butikker til en pris på omkring $300, hvilket svarer til omkring 1875 kroner. Så der er tale om routere til dem, der virkelig har brug for høj fart, stor rækkevidde og mange tilslutninger i hjemmet.

Routerne sørger selv for, at en enhed bliver sluttet på det bånd med det bedste signal og benytter med sine mange antenner den såkaldte multi-user MIMO-teknologi (MU-MIMO), som gør, at den effektivt og simultant kan sende og modtage til flere klienter samtidig.

> Læs flere nyheder fra CES 2015 her

Måske er du interesseret i ...