Cookie- og privatlivspolitik


Ram

Sådan sætter du mere ram i din pc.


Ram'en har sine egne specielle sokler på bundkortet. Som tommelfingerregel er de sorte til SD-ram, mens de blå sokler er til DDR-ram. Men se for en sikkerheds skyld efter i vejledningen til bundkortet.

1: I kanten af ram-soklerne er der nogle små hvide låsehåndtag, som skal klikkes udad.
2: Tag forsigtigt fat i ramblokken. Undgå at røre
ved de metalbelagte ben. Sker dette, kan der afsættes fedt fra fingrene, og man får en dårligere elektrisk forbindelse.3: Skub ram'en forsigtigt ned med et let pres. Bemærk de to hak, der er mellem benene på ram-blokken. De skal passe sammen med de tilsvarende hak i soklen.4: De to hvide låsehåndtag trækkes med ind og de klikker, når de sidder korrekt. Bemærk, at de forgyldte ben nu er helt gemt i soklen.
>> Videoguide - montering af ram

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste

Ram

Ram er pc'ens arbejdshukommelse. De programmer og data, som køres for øjeblikket, befinder sig i ram. Ram mister sine data, når computeren slukkes eller genstartes.

Læs mere

Hukommelse i træ

Hukommelse i træ

Begrebet "en kæp i øret" har fået en ny betydning. En virksomhed fremstiller RAM-pinde af træ, der til forveksling ligner noget, din hund ville slæbe ind fra haven.

Læs mere

EDO-ram

EDO-ram kan aflevere data til processoren i højere tempo end ældre ram-typer. Det betyder, at processoren ikke så ofte skal vente på, at ramen finder dataene frem til den.

Læs mere

Nyeste

Opgradér pc'en med mere ram

Er din pc begyndt at slæbe sig afsted, har du formentlig brug for mere ram. Se, hvordan du opgraderer pc'en her.

Læs mere

Mærkbar hastighedsforbedring med bedre ram

Dette hukommelsessæt er beregnet til opgradering af bærbare computere. De to moduler af SO-DIMM-typen er på hver 4 gigabytes. Små køleplader sørger for at lede overskudsvarmen væk.

Læs mere

SSD med større kapacitet

Kingston lancerer en ny serie af de superhurtige flashbaserede SSD’er.

Læs mere