Cookie- og privatlivspolitik


Xerox Phaser 6180V/DN

Xerox Phaser 6180 et godt valg til det store kontor, med mange medarbejdere der printer meget.

Set til:

5.199,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Her er netværksfarvelaserprinteren til den ualmindeligt ambitiøse person. For det første kan den printe 60.000 sider om måneden uden så meget som at blinke, og for det andet giver den nogle ekstremt avancerede netværksmuligheder. Men det bedste er, at den er brugervenlig, hurtig og laver hamrende flotte udskrifter.

Rent fysisk er printeren en ordentlig basse, der fylder det meste af en kvadratmeter på gulvet. Den er med sine 28,3 kg også omkring dobbelt så tung, som de billige laserprintere vi testede for nylig. Alt i alt er den en voldsom fuldblodsmaskine, der larmer (også selv om producenten reklamerer med det modsatte), og som formår at spytte 19 sider ud i minuttet. Noget vi rigtig godt kan lide ved Phaser 6180 er, at den stort set er lugtfri.

Printeren har tre forskellige tilslutninger: USB, parallelport og netværk. USB og parallelporten bruges til at koble printeren direkte på en pc, og med netværkstilslutningen kan man slutte printeren til routeren, switchen eller hubben, og så kan netværkets øvrige pc'er også printe fra den.

Opsætningen, uanset om printeren tilsluttes en enkelt pc eller netværket, er virkelig nem, og man kan praktisk talt bare tilslutte printeren, installere driveren, og så kører det. Men hvis man benytter sig af netværkstilslutningen, får man et hav af muligheder for at konfigurere printeren. Man kan fx bede den om at sende en e-mail til administratoren, hvis der skulle opstå problemer som fx papirstop, eller åbne en port på netværket, så man kan printe fra den via internettet. Kort sagt er der myriader af muligheder for den professionelle IT-supporter.

Udskriftkvaliteten er meget høj med skarp tekst og gode farver. Phaser 6180 er selvfølgelig ikke beregnet til at udskrive fotos, men det taget i betragtning, er den faktisk også ret god til lige præcis den disciplin. En anden detalje som også fungerer rigtig godt, er printerens evne til at skrive på begge sider af papiret.

Fakta

Xerox Phaser 6180V/DN

Tilslutning: USB, netværk, Parallelport
Højeste opløsning: 600 x 600 Dpi
Papirkapacitet: 400 A4-ark
Tid på første side (farve): 22 sekunder
Tid på efterfølgende sider (farve): 3,1 sekunder pr. side
Antal sider pr. minut (farve): 19
Størrelse: 40 cm bred, 49,3 cm dyb, 47 cm høj
Vægt: 28,3 kg

  • Gode udskrifter

  • Mange netværksmuligheder

  • Stort set lugtfri

  • Stor og klodset

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Stor test: Hvis du vil have superskarpe og præcise udskrifter i høj fart, så kan en laserfarveprinter snildt opfylde dit behov.

Læs mere

Konica Minolta magicolor 2530DL

Konica Minolta magicolor 2530DL

Lav indkøbspris, glimrende sidepris på sorte udskrifter og mange funktioner. Men den er virkelig dårlig til at blande farver, og det trækker karakteren ned på Konica printeren.

Læs mere

Lexmark C530dn

Lexmark C530dn

Lexmark C530dn er billig i indkøb og dyr i længden. Og så larmer den simpelt hen så meget, at vinduerne nærmest står og klaprer, når den skriver.

Læs mere

Nyeste

Den bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Stor test: Hvis du vil have superskarpe og præcise udskrifter i høj fart, så kan en laserfarveprinter snildt opfylde dit behov.

Læs mere

HP gør din printer sikker

Elektronikfabrikken HP har lanceret en række printere, der gør det sværere for hackere, at misbruge dem som bagdør til dit private netværk.

Læs mere

Konica Minolta Magicolor 1600W

Magicolor 1600W er en fornuftig printer til prisen, men den larmer noget mere end gennemsnittet.

Læs mere