Cookie- og privatlivspolitik


Samsung CLP-310

Samsungs billige og fikse laserprinter lugter så kraftigt, at det ødelægger den ellers gode oplevelse.

Set til:

1.399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er meget godt at skrive om Samsungs nye farvelaserprinter. Den er lille og fiks, laver gode tekstudskrifter i sort, og så er den billig i indkøb. Men alle de gode ting overskygges desværre af en enkelt uheldig egenskab: CLP-310 stinker så meget, at man nærmest får hovedpine.

Ifølge Samsung er CLP-310 verdens mindste farvelaserprinter, og med sine beskedne mål og relativt lave vægt på bare 11 kg. tror vi på dem. Den tilsluttes pc'en via USB (kabel medfølger ikke), og den simple installation består i, at man installerer driverne og tilslutter printeren. Nemt og hurtigt.
Med den meget lave indkøbspris, kunne man fristes til at tro, at de løbende omkostninger til toner ville være skyhøje, men det er de ikke. Sidepriserne er ganske rimelige og gennemsnitlige i forhold til, hvad vi plejer at se. Det lidt pudsige er, at et nyt sæt tonere, som består af fire patroner, kan findes på internettet til omkring 1200 kroner - det kan næsten svare sig, at købe en helt ny printer i stedet ...

Udskriftkvaliteten er høj, hvad sort tekst angår. Her er alle størrelser bogstaver knivskarpe og letlæselige. Fotoudskrifter er til gengæld knapt så gode, og CLP-310 har det med at lave unuanceret farvelade, hvor mørke ansigtstræk og fine detaljer har det med at flyde lidt sammen. Til grafik og farveskemaer ses det også, at printeren har svært ved at lave lige kanter i mellem forskellige farver, som støder op til hinanden. Farvede bogstaver bliver også hakkede og nervøse.

Som med alle andre laserprintere, er der også en smule rumlen, når CLP-310 arbejder, men det er ikke noget at snakke om. Til gengæld afgiver den så kraftig en stank, at vi aldrig har oplevet noget lignende. Hvis man har den mindste tendens til allergi eller følsomme luftveje, bør man have CLP-310 stående på altanen.

Fakta

Samsung CLP-310

Tilslutning: USB
Opløsning: 2400 x 600 dpi
Netværk: Nej
PictBridge: Nej
Duplex: Nej
Display: Nej
Hukommelse: 32 MB
Papirkapacitet: 150 A4-ark
Skjult papirbakke: Delvist
Medfølger: Drivere, manual på cd, tonere, strømkabel
Mål: 38,8 x 31,3 x 24,3 cm
Vægt: 11 kg.

  • Lav indkøbspris

  • Rimelige sidepriser

  • Lille og fiks

  • Middelmådige farveudskrifter

  • Lugter meget kraftigt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Stor test: Hvis du vil have superskarpe og præcise udskrifter i høj fart, så kan en laserfarveprinter snildt opfylde dit behov.

Læs mere

HP gør din printer sikker

HP gør din printer sikker

Elektronikfabrikken HP har lanceret en række printere, der gør det sværere for hackere, at misbruge dem som bagdør til dit private netværk.

Læs mere

Brother HL-4040CN

Brother HL-4040CN

Brother HL-4040CN’s største problem er, at den stinker, når den skriver. Derudover giver den gode funktioner og en fin udskriftshastighed til en lav indkøbspris.

Læs mere

Nyeste

Den bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Stor test: Hvis du vil have superskarpe og præcise udskrifter i høj fart, så kan en laserfarveprinter snildt opfylde dit behov.

Læs mere

HP gør din printer sikker

Elektronikfabrikken HP har lanceret en række printere, der gør det sværere for hackere, at misbruge dem som bagdør til dit private netværk.

Læs mere

Konica Minolta Magicolor 1600W

Magicolor 1600W er en fornuftig printer til prisen, men den larmer noget mere end gennemsnittet.

Læs mere