Cookie- og privatlivspolitik


Lexmark E120n

En lille, hurtig laser til alle husets sort-hvide print. Lexmark E120n er lavet til at blive gemt af vejen i bryggerset og fungere som printer for hele huset.

Set til:

1.100,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Skal du printe meget og hurtigt, er det stadig en god ide at anskaffe en laserprinter. Laserprintere kan spytte sider ud i et tempo og til en sidepris, hvor de populære blækprintere må give op. I dag kan man købe farvelaserprintere til omkring 2000 kr. Men Lexmark mener nu alligevel, at der fortsat er brug for en gammeldags sort-hvid laserprinter.

Lexmark E120n er en forholdsvis billig mono-laseprinter, der klarer op til 19 sider i minuttet i en opløsning på 600 punkter pr. tomme. Ud over at fungere som almindelig printer med USB-stik kan den også kobles til et netværk og deles mellem flere computere. Installationen volder heller ikke mange besværligheder. Sæt printeren i stikket, og kør installations-cden. Så er den en del af dit hjemme-netværk.

E120n er beskedenheden selv. Den er lille og gråsort. Og sætter du den i bryggerset og slutter den til netværket, kan den klare alle husets sort-hvide print uden at beklage sig. Når bare du husker at fylde papir i den ikke særlig store papirbakke, som stikker ud i bunden af kabinettet. Det ville have været en fordel med en rigtig 500-arks papirskuffe, der kunne lukkes.

Men ud over dette er der ikke meget at beklage sig over. Den gør alt den bliver bedt om, og den gør det stille og hurtigt.

Fakta

FAKTA

Lexmark E120n

Lexmark Danmark henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 45 99 88 88

  • Hurtig

  • Kan sættes direkte på netværk

  • Billig i drift

  • Ingen farver

  • For lidt plads til papir

Producentens hjemmeside

Læs mere om...

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Stor test: Hvis du vil have superskarpe og præcise udskrifter i høj fart, så kan en laserfarveprinter snildt opfylde dit behov.

Læs mere

Brother HL-4040CN

Brother HL-4040CN

Brother HL-4040CN’s største problem er, at den stinker, når den skriver. Derudover giver den gode funktioner og en fin udskriftshastighed til en lav indkøbspris.

Læs mere

Canon i-Sensys LBP5100

Canon i-Sensys LBP5100

Canon i-Sensys LBP5100 er en funktionsfattig printer. Men den giver flotte og skarpe udskrifter og er billig i indkøb og drift.

Læs mere

Nyeste

Den bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Stor test: Hvis du vil have superskarpe og præcise udskrifter i høj fart, så kan en laserfarveprinter snildt opfylde dit behov.

Læs mere

HP gør din printer sikker

Elektronikfabrikken HP har lanceret en række printere, der gør det sværere for hackere, at misbruge dem som bagdør til dit private netværk.

Læs mere

Konica Minolta Magicolor 1600W

Magicolor 1600W er en fornuftig printer til prisen, men den larmer noget mere end gennemsnittet.

Læs mere