Cookie- og privatlivspolitik


Epson AcuLaser C1100

En stor og solid printer, der leverer super god kvalitet og økonomi. Hastigheden lever ikke op til forventningerne.

Set til:

3.240,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Epsons farvelaser er stor og har et udmærket betjeningspanel med et lille LCD-display, der giver statusmeldinger, tonerniveau og anden nyttig information.

Den testede model havde USB-tilslutning samt en gammeldags parallelport. Parallelporten er både langsom og ufleksibel og er stort set alle steder afløst af USB så vi havde hellere set en netværkstilslutning.

Printeren er hurtig til at levere den første side, og med en hastighed på 25 sort-hvid-sider i minuttet burde den være blandt de hurtigste. Desværre har den en dårlig vane med at standse op og kalibrere sig selv i tide og utide, og det koster den en førsteplads i hastigheden, når der skal udskrives mange sider. Kvaliteten ved grafik og foto­udskrift er helt i top, og tekst står også flot.

Til vores ærgrelse bliver den leveret med en minimal sort toner, der løb ud efter blot 200 sider tekst og 20 A4-fotos, men ellers skulle den være den mest økonomiske i hele feltet. Den er også stor og dyr, og det sammen med fravær af netværksstikket koster en topplacering for denne ellers glimrende printer.

Fakta

Epson AcuLaser C1100

Epson oplyser nærmeste forhandler på
tlf.: 70 27 92 74

  • Flotte udskrifter

  • Gedigen printer

  • God økonomi

  • Intet netstik

  • For lille starttoner

Producentens hjemmeside

Læs mere om...

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Stor test: Hvis du vil have superskarpe og præcise udskrifter i høj fart, så kan en laserfarveprinter snildt opfylde dit behov.

Læs mere

Canon i-Sensys LBP5100

Canon i-Sensys LBP5100

Canon i-Sensys LBP5100 er en funktionsfattig printer. Men den giver flotte og skarpe udskrifter og er billig i indkøb og drift.

Læs mere

Epson AcuLaser C2800N

Epson AcuLaser C2800N

En god og funktionel laserprinter, der er meget nem at betjene, og som leverer nogle flotte og indbydende resultater. Men den bliver dyr i længden.

Læs mere

Nyeste

Den bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Stor test: Hvis du vil have superskarpe og præcise udskrifter i høj fart, så kan en laserfarveprinter snildt opfylde dit behov.

Læs mere

HP gør din printer sikker

Elektronikfabrikken HP har lanceret en række printere, der gør det sværere for hackere, at misbruge dem som bagdør til dit private netværk.

Læs mere

Konica Minolta Magicolor 1600W

Magicolor 1600W er en fornuftig printer til prisen, men den larmer noget mere end gennemsnittet.

Læs mere