Cookie- og privatlivspolitik


Dell 1720dn

Dell beviser med 1720dn, at effektive kontorlaserprintere ikke behøver at være store eller klodsede.

Set til:

2.374,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Dells lille sort/hvide laserprinter er den ideelle arbejdshest til kontoret. Den er pæn, lynende hurtig, og så kan den tåle at blive brugt!

Udskrifthastigheden er intet mindre end imponerende. Selv når den printer fra dvaletilstand, er den kun sølle 9 sekunder om at udskrive den første side, og når den er kommet op i omdrejninger, tager det kun 2,1 sekunder pr. efterfølgende side. Sådan skal det gøres! Printeren har tre kvalitetsindstillinger: kladde, normal og bedst og er som standard indstillet til at printe i normal kvalitet. Vi printede en række forskellige prøver på hver af kvalitetsniveauerne, men kunne stort set ikke se forskel på dem - de ser glimrende ud alle sammen! Eneste forskel var hastigheden, hvor den bedste kvalitet er halvt så hurtig som de to andre.

Designet er både flot og funktionelt. Nederst på printerens front sidder den skjulte papirbakke, som kan holde op til 250 A4-ark, og ovenover den er en lille manuel arkføder, som bl.a. kan tage konvolutter og brevpapir. Ude på printerens venstre side er en lille knap, som med et enkelt tryk åbner hele fronten, og inde bag fronten kan man nemt skifte toneren og/eller fjerne papiret ved papirstop.

Et andet sted hvor printeren brillerer er på tilslutningsmulighederne. Den kan selvfølgelig tilsluttes pc'en via USB, men den har også en god gammeldags LPT-port (en printerport, som sidder på de fleste ældre pc'er). Det bedste er dog, at den også understøtter netværk - så kan alle kontorets pc'er udskrive fra den, hvis den er tilsluttet en hub, en switch eller en router.

Konklusion
Prisen virker ved første øjekast ret høj, og for samme beløb kan man nemt finde en laserprinter der har ligeså mange tilslutningsmuligheder og som oven i købet kan printe i farver, men Dell 1720dn prøver ikke på at være en multimedieprinter til hjemmet, men er derimod en hårdfør og på længere sigt økonomisk arbejdshest til kontoret, som kan tåle at printe op i mod 25.000 sider om måneden uden at brokke sig - og set i det lys, synes vi, at prisen er rimelig.

Fakta

Dell 1720dn

Tilslutning: USB, LPT, Netværk
Højeste opløsning: 1200 x 1200
Papirskuffe: 250 A4-ark
Kan printe: A4, A5, B5, C5, DL
Tid på første side: 9 sekunder
Tid på efterfølgende sider: 2,1 sekunder pr. side
Tid på dobbeltsideudskrift: 17 sekunder
Antal sider pr. minut: 28
Størrelse: 39,6 cm bred, 34,5 cm dyb, 25,4 cm høj
Vægt: 11,4 kg

  • Understøtter netværk

  • Billige udskrifter

  • God størrelse

  • Rimelig pris

  • Støjer under udskrivning

Producentens hjemmeside

Læs mere om...

Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Stor test: Hvis du vil have superskarpe og præcise udskrifter i høj fart, så kan en laserfarveprinter snildt opfylde dit behov.

Læs mere

Brother HL-4040CN

Brother HL-4040CN

Brother HL-4040CN’s største problem er, at den stinker, når den skriver. Derudover giver den gode funktioner og en fin udskriftshastighed til en lav indkøbspris.

Læs mere

HP gør din printer sikker

HP gør din printer sikker

Elektronikfabrikken HP har lanceret en række printere, der gør det sværere for hackere, at misbruge dem som bagdør til dit private netværk.

Læs mere

Nyeste

Den bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Stor test: Hvis du vil have superskarpe og præcise udskrifter i høj fart, så kan en laserfarveprinter snildt opfylde dit behov.

Læs mere

HP gør din printer sikker

Elektronikfabrikken HP har lanceret en række printere, der gør det sværere for hackere, at misbruge dem som bagdør til dit private netværk.

Læs mere

Konica Minolta Magicolor 1600W

Magicolor 1600W er en fornuftig printer til prisen, men den larmer noget mere end gennemsnittet.

Læs mere