Cookie- og privatlivspolitik


Brother HL-4050CDN

HL-4050CDN er ikke ligefrem diskret, men den laver billige farveudskrifter, er hurtig, og så har den masser af tilslutningsmuligheder.

Set til:

3.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Brothers farvelaserprinter er en økonomisk løsning til hjemmekontoret og egner sig også godt som fx netværksdeleprinter på kollegiet. Den laver flotte og skarpe tekstudskrifter, er hurtig, og eneste sted, hvor det halter en lille smule, er på kvaliteten af farveudskrifterne.

Printeren har tre tilslutningsmuligheder: USB, parallel, og så understøtter den kabelnetværk. Uanset hvilken tilslutning man vælger at gøre brug af, er man i virkelig gode hænder, for installationsguiderne er forbilledlige gode og fortæller trin for trin, hvordan man gør - vi på Komputer kunne ikke have gjort det bedre!

Udskrifthastigheden er høj, og printeren kan lave 20 tekstudskrifter eller op til 12 farveudskrifter i minuttet. Printøkonomien er også god, og farveudskrifterne kan laves for helt ned til 39,5 øre pr. styk. Vi har beregnet sideprisen udfra producentens oplysninger om dækning kombineret med prisen på de fire tonere, som vi fandt på internettet (nærmere bestemt hos www.print-tech.dk). Når det kommer til rene tekstudskrifter er økonomien ca. 19 øre pr. side og er egentlig ganske gennemsnitlig i forhold til de fleste andre laserprintere.

Kvaliteten på tekstudskrifter er virkelig god. Selv de mindste bogstaver (punkt 6) er skarpe og letlæselige. Farveudskrifterne er mere jævne, og billeder bliver grove i det. Det værste er dog, at printeren har det med at efterlade lyserøde pletter i grålige farver.

Til gengæld fejler funktionaliteten ingenting, og printeren kan bl.a. skrive automatisk på begge sider af papiret (dupleks), og som en ekstra lækker detalje kan den også indstilles til at printe små A5-foldere. Det mest negative, udover det lyserøde farvestik, er, at printeren larmer en del, når den skriver. Dertil kommer også, at den lugter en smule af ozon.

Fakta

Brother HL-4050CDN

Tilslutning: USB, parallel, netværk
Opløsning: 2400 x 600 dpi (farve og sort)
Netværk: 10/100 Mbit
Papirbakke: 300
Hukommelse/maks.: 64/576 MB
Display: Ja
Mål: 41,9 cm bred, 31,7 cm høj, 47,5 cm dyb
Vægt: 29,1 kg.
Ekstra: Fuld dupleks, Pictbridge, USB Direct-Print

Tid på 1. side
Fra dvale: 58 sek.
Sort: 12 sek.
Farve: 16 sek.

Sider pr. minut
Sort: 20
Farve: 12

Pris pr. side (producentens oplysninger ved 5% farvedækning)
Sort: 18,8 øre
Farve: 39,5 øre

  • God økonomi på farveudskrifter

  • Understøtter netværk

  • Gode opsætningsmanualer

  • Larmer og lugter

  • Lider lidt af fejlfarve

Producentens hjemmeside

Læs mere om...

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Stor test: Hvis du vil have superskarpe og præcise udskrifter i høj fart, så kan en laserfarveprinter snildt opfylde dit behov.

Læs mere

HP Color LaserJet CP3505n

HP Color LaserJet CP3505n

En luksuslaserprinter, der er til at holde ud at være i samme lokale med. Den leverer nogle flotte og skarpe udskrifter, og på trods af prisen tjener den sig ind i længden.

Læs mere

HP gør din printer sikker

HP gør din printer sikker

Elektronikfabrikken HP har lanceret en række printere, der gør det sværere for hackere, at misbruge dem som bagdør til dit private netværk.

Læs mere

Nyeste

Den bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Stor test: Hvis du vil have superskarpe og præcise udskrifter i høj fart, så kan en laserfarveprinter snildt opfylde dit behov.

Læs mere

HP gør din printer sikker

Elektronikfabrikken HP har lanceret en række printere, der gør det sværere for hackere, at misbruge dem som bagdør til dit private netværk.

Læs mere

Konica Minolta Magicolor 1600W

Magicolor 1600W er en fornuftig printer til prisen, men den larmer noget mere end gennemsnittet.

Læs mere