ny_printer_canon

3 tegn på, at du skal købe ny printer

Hvornår er det tid til at udskifte din gamle printer med en ny og hurtig model? Få svaret her.

Hvis farverne på dine udskrifter er uskarpe og der er lange slæbespor på papiret, kan det være tid til at udskifte den gamle printer med en ny og velfungerende model. En ny printer leverer flotte og præcise udskrifter hver gang, og fås med smarte funktioner, så du fx kan printe trådløst fra din pc eller smartphone. Her har du tre tydelige tegn på, at du trænger til en ny printer.

Du kan nemt få problemer med din printer, hvis den er så gammel, at producenten for længst er stoppet med at opdatere drivere og værktøjsprogrammer til den. Hvis du har opgraderet til Windows 10 på din pc, kan det betyde, at ældre udstyr ikke længere kan installeres og bruges på computeren.

Hvis printeren har svært ved at få fat i papiret eller det trækkes skævt ind, når du bestiller udskrifter, kan det være et symptom på slitage på fx tandhjul eller gummi på fremføringshjulet. Bortset fra farvepatroner og tromlen i en laserprinter, kan du ikke selv udskifte dele i almindelige printere. Den nemme og billige løsning er derfor at købe en ny printer.

Nye farvepatroner til blækprinter eller tonere til en laserprinter kan hurtigt blive en dyr affære. Det kan faktisk være dyrere end at købe en ny printer, og det er svært at opdrive og købe originale blækpatroner eller farvetonere til ældre printermodeller – ganske enkelt fordi de ikke længere produceres, da efterspørgslen er minimal.

Hvis du bare skal bruge en simpel, billig printer, kan det i nogle tilfælde faktisk betale sig, at købe en ny printer.

Det gælder også selvom en ny printer har forbrugsstoffer til færre udskrifter, end hvis du køber et nyt sæt patroner. Det kan komme til at koste dig et par tusinde kroner, hvis både lasertoner og tromle skal udskiftes i en laserprinter.

> Læs alt om printere her

Måske er du interesseret i ...