Cookie- og privatlivspolitik


3 tegn på, at du skal købe ny printer

Hvornår er det tid til at udskifte din gamle printer med en ny og hurtig model? Få svaret her.

Hvis farverne på dine udskrifter er uskarpe og der er lange slæbespor på papiret, kan det være tid til at udskifte den gamle printer med en ny og velfungerende model. En ny printer leverer flotte og præcise udskrifter hver gang, og fås med smarte funktioner, så du fx kan printe trådløst fra din pc eller smartphone. Her har du tre tydelige tegn på, at du trænger til en ny printer.

Du kan nemt få problemer med din printer, hvis den er så gammel, at producenten for længst er stoppet med at opdatere drivere og værktøjsprogrammer til den. Hvis du har opgraderet til Windows 10 på din pc, kan det betyde, at ældre udstyr ikke længere kan installeres og bruges på computeren.

Hvis printeren har svært ved at få fat i papiret eller det trækkes skævt ind, når du bestiller udskrifter, kan det være et symptom på slitage på fx tandhjul eller gummi på fremføringshjulet. Bortset fra farvepatroner og tromlen i en laserprinter, kan du ikke selv udskifte dele i almindelige printere. Den nemme og billige løsning er derfor at købe en ny printer.

Nye farvepatroner til blækprinter eller tonere til en laserprinter kan hurtigt blive en dyr affære. Det kan faktisk være dyrere end at købe en ny printer, og det er svært at opdrive og købe originale blækpatroner eller farvetonere til ældre printermodeller – ganske enkelt fordi de ikke længere produceres, da efterspørgslen er minimal.

Hvis du bare skal bruge en simpel, billig printer, kan det i nogle tilfælde faktisk betale sig, at købe en ny printer.

Det gælder også selvom en ny printer har forbrugsstoffer til færre udskrifter, end hvis du køber et nyt sæt patroner. Det kan komme til at koste dig et par tusinde kroner, hvis både lasertoner og tromle skal udskiftes i en laserprinter.Læs her, hvordan du kan spare en formue på dine print:
http://komputer.dk/computerudstyr/printer/blaekprinter/faa-printerblaekk...


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Print fra din tablet

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPrint fra din tablet

Det er nemt at printe fra din tablet eller smartphone – også selv om din printer ikke er forbundet til et netværk. Vi viser dig hvordan.

Læs mere

Tænk, før du køber printer

Tænk, før du køber printer

Hvis du køber den forkerte printertype, kan det blive en dyr fornøjelse.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste laserprinter med farver til under 1.600 kroner

Stor test: Hvis du vil have superskarpe og præcise udskrifter i høj fart, så kan en laserfarveprinter snildt opfylde dit behov.

Læs mere

Nyeste

Tre stærke tips til din printer

Printerblæk er rasende dyrt, så du kan spare masser af penge, jo længere du kan holde liv i blækpatronerne. Her får du tre tips, som hjælper dig med at få mest muligt ud af dine printerpatroner.

Læs mere

Tænk, før du køber printer

Hvis du køber den forkerte printertype, kan det blive en dyr fornøjelse.

Læs mere

5 fede 3D-print

3D-printere kan allerede udskrive et væld af dimser. Vi har fundet fem af de vildeste 3D-print.

Læs mere