Cookie- og privatlivspolitik


3 grunde til at vælge kopiblæk - og 3 til at lade være

Det er ofte vanvittigt dyrt at fylde originalblæk på din printer, mens kopiblæk fås til under den halve pris. Bør du så nøjes med at anvende kopiblæk fremover? Det ser vi på her, hvor du får 3 gode argumenter for og 3 imod kopiblæk.

Du kan ofte spare mange penge ved at vælge kopiblæk fra fx inkclub.com som alternativ til de originale patroner fra fx Canon, HP, Dell, Epson og Samsung, men i nogle tilfælde er prisforskellen så lille, at vi anbefaler, at du fortsætter med de originale patroner.

Før du selv træffer den beslutning, skal du undersøge, hvad de originale patroner koster til netop din printer - og hvor billigt, du kan finde kopipatronerne. Vær opmærksom på, at der kan være et forskelligt antal milliliter i original og kopi.

Derudover skal du være opmærksom på, at det kan være et frygteligt svineri selv at fylde patroner op, ligesom det oftest annullerer garantien på din printer. Her har vi samlet 3 gode argumenter for og 3 argumenter mod at anvende kopiblæk. Valget er dit.

De 3 bedste grunde til at vælge kopiblæk:
1: Du kan vælge at købe kopiblæk i uoriginale patroner, så du bare skal skifte patroner og ikke selv fylde op. Her er penge at spare.


2: Du hjælper miljøet! Blækpatroner er lavet af plastik, og hver gang du fylder dine patroner op, sparer du miljøet for plastik-affald.


3: Du kan ofte spare 50 procent eller mere ved at vælge kopiblæk frem for originale patroner.


De 3 bedste grunde til at vælge originalblæk:
1: Du risikerer at miste garantien på din printer, så du ikke kan få den repareret, hvis den går i stykker, når du bruger kopiblæk.


2: Det kan være et værre svineri at fylde kopipatronerne op selv, hvis du ikke er meget forsigtig og bruger gamle aviser som underlag.


3: Hvis patronerne tørrer ud eller ikke virker, kan du returnere dem til butikken.


> Spar penge på dine print


Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Installer ny printer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdInstaller ny printer

Se, hvordan du nemt og hurtigt får gang i din nyindkøbte printer - helt uden hovedpine.

Læs mere

Tænk, før du køber printer

Tænk, før du køber printer

Hvis du køber den forkerte printertype, kan det blive en dyr fornøjelse.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Print fra din tablet

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPrint fra din tablet

Det er nemt at printe fra din tablet eller smartphone – også selv om din printer ikke er forbundet til et netværk. Vi viser dig hvordan.

Læs mere

Nyeste

Tre stærke tips til din printer

Printerblæk er rasende dyrt, så du kan spare masser af penge, jo længere du kan holde liv i blækpatronerne. Her får du tre tips, som hjælper dig med at få mest muligt ud af dine printerpatroner.

Læs mere

Tænk, før du køber printer

Hvis du køber den forkerte printertype, kan det blive en dyr fornøjelse.

Læs mere

5 fede 3D-print

3D-printere kan allerede udskrive et væld af dimser. Vi har fundet fem af de vildeste 3D-print.

Læs mere