Cookie- og privatlivspolitik


Optag din egen 3D-video

På elektronikmessen IFA i Berlin bliver der netop nu fremvist masser af 3D-skærme. Et par producenter er gået skridtet videre og er klar med videokameraer, som kan optage i 3D.

Skal man tro de helt store elektronikproducenter, som er repræsenteret på dette års IFA-messe i Berlin, så skal vi alle have 3D-skærme i privaten. Med dem kan man se tv-udsendelser i 3D (hvis de er optaget sådan) eller 3D-film via en Blu-ray-afspiller. Nu kan du endda snart se dine egne optagelser af ungerne i 3D. Panasonic har nemlig præsenteret verdens første videokamera, der optager i Full HD og 3D til os almindelige forbrugere. Det er dog endnu uvist, hvornår vi får den at se i butikkerne og til hvilken pris.

Det er til gengæld helt sikkert og vist, at Aiptek sender et minikamera, der optager i 3D, ud i butikkerne i løbet af efteråret (se billede til højre). Det optager kun i 720p - altså almindelig HD - til gengæld er prisen ganske spiselig: cirka 2.500 kroner. De to linser bag på lommekameraet sørger for 3D-optagelsen (du kan også vælge 2D), og skærmen foran kan vise tredimensionelle billeder uden at du behøver tage briller på (passiv 3D). Du kan dog også overføre optagelserne til en pc eller et 3D-tv, og her kan de ses med både farvede briller og aktive briller, som typisk følger med, når du køber et 3D-fjernsyn. Der følger farvede briller og konverteringssoftware med til Aipteks kamera, så du kan se 3D-optagelserne på en helt almindelig pc-skærm.

Vi tester Aiptek 3D HD Camcorder snarest muligt i Komputer for alle.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Ryd op i Windows

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdRyd op i Windows

Registreringsdatabasen samler alle oplysninger om din pc. Desværre også de overflødige. Giv Registreringsdatabasen en grundig rengøring, og slip af med alle fejl og ubrugelige data.

Læs mere

Windows Update går i stå?

Windows Update går i stå?

Tip: løs irriterende fejl i Windows Update.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere