Cookie- og privatlivspolitik


Slip for stavefejl

Brug stavekontrol, autokorrektur og synonymordbog, når du skriver.

Hent artiklen > klik her

Stave- og grammatikkontrollen hjælper dig med at finde de uundgåelige stave- og slåfejl i Words dokumenter. Vi viser, hvordan du bruger stavekontrol, autokorrektur og synonymordbogen, som hjælper dig med at finde passende alternativer til ordvalget i dit dokument.

Tjek dokumentet med stavekontrollen
Word sætter løbende røde og grønne streger under fejl. Rød indikerer en stavefejl, mens grøn betyder grammatikfejl. Du kan rette dine fejl, efterhånden som du bliver opmærksom på dem, eller kontrollere hele teksten på én gang med stavekontrollen.

Autokorrektur fanger fejlene
Funktionen Autokorrektur retter slåfejl, mens du skriver, og kan også omsætte bestemte tastetryk til tegn, symboler eller enkle grafiske elementer. Få tjek på indstillingerne i Autokorrektur, og bestem selv, hvor meget den skal blande sig i dit arbejde.

Oversæt en tekst
Word har to funktioner til at oversætte en tekst til et andet sprog – den ene oversætter et helt dokument og viser resultatet i din internetbrowser. Den anden oversætter markeret tekst direkte i Word.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Nye funktioner i Windows

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdNye funktioner i Windows

Med de små såkaldte gadgets til Skrivebordet i Windows får du masser af nyttige funktioner lige ved hånden. De fikse mini­programmer giver dig alt lige fra vejrudsigt til tjek på indbakken.

Læs mere

Windows Vista hacket

Windows Vista hacket

Windows Vista nåede at være på markedet i 10 dage, inden det blev hacket. Nu er en piratudgave af det "piratsikrede" styresystem i omløb på flere fildelingstjenester.

Læs mere

Windows Vista er færdig

Windows Vista er færdig

Microsoft har omsider afsluttet arbejdet med Windows Vista. Den europæiske lanceringsdato er 30. januar 2007.

Læs mere

Nyeste

XP vender tilbage

Microsoft har besluttet, at alle deres computere fremover skal leveres med Windows XP.

Læs mere

Slip for stavefejl

Vi viser, hvordan du bruger stavekontrol, autokorrektur og synonymordbogen, som hjælper dig med at finde passende alternativer til ordvalget i dit dokument.

Læs mere

Løs problemer i Windows

Vi giver dig løsningen på 40 af de mest udbredte Windows-problemer, som vi hører om igen og igen.

Læs mere