Cookie- og privatlivspolitik


Lær at bruge Stifinder i Windows 8

Der er mange ændringer i Windows 8 – og i Stifinder, som skal hjælpe os med at finde rundt i computerens filer. Lær, hvordan du finder rundt i Windows 8 her.

Hent artiklen > klik her

Stifinder er en af de dele af Windows, som vi bruger hele tiden, men ikke tænker over: Hver gang du åbner en mappe, er det Stifinder, der giver dig information om indholdet og værktøjerne til at arbejde med det. Det er også Stifinders kommandoer, du bruger, når du for eksempel højreklikker på et dokument og kopierer eller flytter det.

De mest gængse Stifinder-kommandoer fungerer på samme måde i Windows 8, som de gjorde i tidligere Windows-udgaver. Men selve Stifinder-vinduet har ændret udseende. Blandt andet er båndet med værktøjer, som vi kender det fra Word 2010, nu også dukket op her. Det har irriteret nogle brugere, men tag det blot roligt – vi viser dig, hvordan du fjerner det i Windows 8.

Udviklerne hos Microsoft har kigget på, hvordan helt almindelige brugere egentlig anvender Windows. Det viser sig, at selv om Stifinder indeholder over 200 forskellige kommandoer, så står under 10 af dem for mere end 80 procent af brugen. Påstanden om, at vi alle bruger Stifinder uden egentlig at åbne den, underbygges af, at over 70 procent af brugen sker fra højreklikmenuen, mere end 30 procent af kommandoerne aktiveres med tastaturgenveje, og kun omkring 10 procent foregår i et egentligt Stifinder-vindue. Et af Microsofts mål med Windows 8 har været at få de mest brugte kommandoer lagt forrest, men også at gøre det langt lettere at finde de omkring 90 andre smarte kommandoer, man bruger knap så tit. Vi gennemgår nogle af ændringerne i artiklen her.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Reparer Windows

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdReparer Windows

Hvis du har problemer med Windows, så kan programmet Windows Repair hjælpe dig videre.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test af Windows 8

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTest af Windows 8

Windows 8 er fuld af nyheder. Der er generelt set store forandringer i måden, man bruger Windows på, og det kræver tilvænning, men er indsatsen værd. Her viser vi nogle af de nye og smarte funktioner, som du får i Windows 8.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Flyt nemt til Windows 8

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFlyt nemt til Windows 8

Flyt alle dine filer og indstillinger fra en gammel computer til en ny pc med Windows 8.

Læs mere

Nyeste

Microsoft dropper Windows 8

Nu er det slut med sikkerhedsopdateringer til Windows 8 - læs hvordan du fremtidssikrer din pc.

Læs mere

Genialt instrumentbræt til Windows

W8 Sidebar giver et stærkt overblik over, hvad der foregår under kølerhjelmen på Windows pc.

Læs mere

De bedste Windows-tips

Nu får du chancen for at blive vejledt af nogle af de allerskrappeste eksperter i Windows, som her hjælper dig med at gøre din pc hurtigere og bedre.

Læs mere