Cookie- og privatlivspolitik


Få en ny startknap til Windows (og en masse ekstra funktioner)

Har du Windows 8, så giver programmet Pokki dig en ny og effektiv startknap – og uanset hvilken version af Windows, du ellers bruger, så byder Pokki på en perlerække af smarte ekstrafunktioner til din pc.

Hent artiklen > klik her

Da Microsoft med Windows 8 valgte at lave en Windows-udgave helt uden den gammelkendte startmenu, savnede mange brugere startknappen og de muligheder, den gav i tidligere versioner af styresystemet. Derfor skyndte folkene bag programmet Pokki sig at tilbyde denne funktion, og selv om Microsoft med opdateringen Windows 8.1 har genindført en slags startknap, så giver Pokki dig stadig masser af muligheder, som Windows 8.1 ikke rummer: Det er simpelthen en nem måde at få mange funktionerne fra tidligere versioner af Windows tilbage igen.

Selv om Pokki med sin forbedrede startknap selvfølgelig især appellerer til Windows 8-ejere og vi her viser trin for trin-vejledningen i Windows 8, så kan alle andre også være med. Har du en ældre version af Windows (eller er du bare ligeglad med startknapper), så har Pokki nemlig også andre funktioner. Det gælder især de mange små smarte programmer – de såkaldte apps – som du kan starte via Pokki. Med dem kan du indbygge nye, smarte funktioner i alle udgaver af Windows eller bare få en nem måde at holde øje med vejret, dine e-mails eller andet, der ellers lever gemt væk bag en webadresse i din internetbrowser.

Pokkis evner som start-knap og de mange andre smarte funktioner har faktisk vist sig at være så gode, at en af de største pc-producenter, Lenovo, har valgt at installere programmet på alle de Windows-pc’er, de sælger fremover. Men har du ikke en nyere Lenovo-pc, så kan du selv installere Pokki og bruge guiden her til at få det bedste ud af programmet.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Flyt nemt til Windows 8

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFlyt nemt til Windows 8

Flyt alle dine filer og indstillinger fra en gammel computer til en ny pc med Windows 8.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Find rundt i Windows 8

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFind rundt i Windows 8

Sådan finder du rundt i Windows 8. Lær, hvordan du bruger de smarte funktioner til at flytte, kopiere og håndtere filer i Windows 8.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fuld fart på Windows

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFuld fart på Windows

Vi giver dig de mest effektive tips og tricks til at sætte skub i en langsom computer – uanset om du bruger Windows 8, 7, Vista eller XP.

Læs mere

Nyeste

Microsoft dropper Windows 8

Nu er det slut med sikkerhedsopdateringer til Windows 8 - læs hvordan du fremtidssikrer din pc.

Læs mere

Genialt instrumentbræt til Windows

W8 Sidebar giver et stærkt overblik over, hvad der foregår under kølerhjelmen på Windows pc.

Læs mere

De bedste Windows-tips

Nu får du chancen for at blive vejledt af nogle af de allerskrappeste eksperter i Windows, som her hjælper dig med at gøre din pc hurtigere og bedre.

Læs mere