Cookie- og privatlivspolitik


Få det bedste fra Windows 10

Det er en voldsom ting at installere et helt nyt styresystem. Så hvis du gerne vil prøve nogle af de nye funktioner uden at gå så vidt, så giver vi dig chancen her med to smarte programmer.

Hent artiklen > klik her

Når du læser dette, så burde Windows 10 snart være i butikkerne. Og har man en pc med Windows 7 eller 8, så kan man helt gratis hente styresystemet hos Microsoft og selv opgradere sin computer.

Men gratis er ikke det samme som nemt. Det er en omfattende og potentielt risikabel operation at opgradere sit styresystem, og vi anbefaler da også som minimum, at du tager en sikkerhedskopi af alt, inden du kaster dig ud i det. Og hvis du slet ikke vil kaste dig ud i det og måske i virkeligheden er glad for din nuværende version af Windows, så skal du ikke snydes for et par af de bedste nye funktioner.

På mange måder er Windows 10 blot en forbedret version af Windows 8, hvor man har forbedret nogle af de gode ting og fjernet startskærmen, som stort set ingen kunne lide. Men der er nogle interessante nyheder.. Vi har remset de væsentligste op ude til højre, og så har vi fundet to programmer, der giver dig to af de bedste funktioner.

Vi giver dig en ny startmenu, der ligner Startmenuen i Windows 10. Har du Windows 8, så giver den dig mulighed for at blande elementer og apps fra Startskærmen, med almindelige programmer og genveje. Har du en ældre version af Windows, så må du undvære apps, men får stadig en flot Startmenu med smarte indstillingsmuligheder.

Du får også et lille program fra Microsoft selv, der giver dig hele fire Skriveborde, som du nemt kan skifte imellem. Læs med på de næste sider og se hvordan du gør.>Læs meget mere om Windows 10Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Reparer Windows

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdReparer Windows

Hvis du har problemer med Windows, så kan programmet Windows Repair hjælpe dig videre.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fuld fart på Windows

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFuld fart på Windows

Vi giver dig de mest effektive tips og tricks til at sætte skub i en langsom computer – uanset om du bruger Windows 8, 7, Vista eller XP.

Læs mere

Microsoft dropper Windows 8

Microsoft dropper Windows 8

Nu er det slut med sikkerhedsopdateringer til Windows 8 - læs hvordan du fremtidssikrer din pc.

Læs mere

Nyeste

Microsoft dropper Windows 8

Nu er det slut med sikkerhedsopdateringer til Windows 8 - læs hvordan du fremtidssikrer din pc.

Læs mere

Genialt instrumentbræt til Windows

W8 Sidebar giver et stærkt overblik over, hvad der foregår under kølerhjelmen på Windows pc.

Læs mere

De bedste Windows-tips

Nu får du chancen for at blive vejledt af nogle af de allerskrappeste eksperter i Windows, som her hjælper dig med at gøre din pc hurtigere og bedre.

Læs mere