Cookie- og privatlivspolitik


Bliv klogere på Windows 10

Windows 10 er Microsofts kommende styresystem, men hvad kan styresystemet? Hvornår udkommer det? Og til hvilken pris? Vi giver dig svarene løbende.

Windows 8 har været langt fra den succes, som Microsoft havde sat næsen op efter. Opgøret med Windows-Skrivebordet har umiddelbart ikke båret frugt, og derfor ser mange frem til, at afløseren, Windows 10, kommer på gaden.

Men hvornår bliver Windows 10 egentligt lanceret? Hvad kommer det til at koste? Og hvordan kommer det nye styresystem til at se ud? Vi forsøger her at holde dig opdateret og give dig svarene på de mest almindelige spørgsmål om Microsofts kommende styresystem. Nogle svar har vi, og andre svar vil vi løbende opdatere, når vi har dem.


Hvornår kommer Windows 10?

Microsoft har endnu til gode at løfte sløret for den endelige lanceringsdato. Eneste offentlige udtalelse er, at styresystemet kommer ”senere på året”, og rygterne går på, at det bliver i løbet af sensommeren eller efteråret.


Hvad koster Windows 10?

Det ligger nu fast, at Windows 10 bliver lanceret som en gratis opgradering til computere og mobile enheder med Windows Phone, Windows 7, 8 og 8.1. Tilbuddet gælder det første år efter lanceringsdatoen, hvorefter Microsoft vil tage penge for opdateringen. Prisen for et løssalg eller opgraderingen efter tilbuddets udløb er endnu ukendt.


Hvor downloader jeg Windows 10?

Vi ved ikke på nuværende tidspunkt, hvor du kommer til at kunne finde opgraderingen til Windows 10. Fordi opgraderingen bliver gratis til Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1, vil den med stor sandsynlighed ligge tilgængelig forskellige steder. I Windows 8 og Windows 8.1 skal du efter alt at dømme hente det nye styresystem i Microsoft Store, mens brugere med Windows 7 nok skal slå et smut forbi Microsofts hjemmeside, hvis de vil opgradere.


Hvordan ser Windows 10 ud på tablet og pc?

Windows 10 byder først og fremmest på et glædeligt gensyn med startknappen og én startskærm, det traditionelle Skrivebord. På en computer vil startmenuen være næsten, som du kender den.

Den er delt i to dele, hvor venstre del er som i Windows 7 og XP. Højre side er derimod et lille udsnit af startmenuen fra Windows 8, hvor du har overblik over en stribe større og mindre ikoner til eksempelvis Mail, Skype og Microsofts app-butik.

Mens oplevelsen af Windows 8 er identisk på pc og tablet, så byder Windows 10 på enkelte forskelle. Styresystemet tilpasser sig tablet-formatet, hvilket blandt andet betyder større knapper i programvinduerne og flere touch-venlige løsninger. Du får altså nemmere ved at ramme rigtigt med fingrene på touchskærmen.

Få et indblik i den foreløbige udgave af Windows 10 her

Læs meget mere om det kommende styresystem her

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Find produktnøglen til Windows 10

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFind produktnøglen til Windows 10

Nu kan du let finde de skjulte produktnøgler til Windows og Office, som skal bruges, hvis du vil geninstallere programmerne. Det er især praktisk, hvis du har opgraderet til Windows 10.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>3 hemmelige tips til Windows 10

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold3 hemmelige tips til Windows 10

Find tre af de hemmelige funktioner, som ligger gemt i Windows 10.

Læs mere

Sæt fart på Windows 10

Sæt fart på Windows 10

Slip for at vente på et langsomt Windows 10. Sæt fart på Windows 10 med tre enkle tips.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Find strømslugerne i Windows

I Windows 10 kan du se, hvilke programmer, der sluger mest strøm på din bærbare computer. Se her hvordan.

Læs mere

Livet med en forældet udgave af Windows

Den dag, Microsoft stopper med supporten på dit Windows, er det slut med programrettelser og sikkerhedsopdateringer.

Læs mere