Cookie- og privatlivspolitik


Kun Windows 10 på nye pc’er

På nye computere med Intels Skylake-processor vil Microsoft officielt kun understøtte Windows 10 – vil du bruge et andet styresystem, er det på eget ansvar.

Microsoft har netop annonceret, at de nye Skylake-processorer fra Intel kun vil understøtte Windows 7 og 8.1 frem til 17. juli 2017. Vil du være sikker på at modtage sikkerhedsopdateringer til de ældre styresystemer herefter, skal du altså sikre dig, at du har en tilpas gammel processor.

Formålet er, ifølge Microsoft, at sikre den bedst mulige integration imellem processor og styresystem, så både sikkerhed og ydeevne vil være på toppen.

Udmeldingen er endnu et bevis på, at Microsoft satser alt på Windows 10 og prøver at undgå at forbrugerne installerer andre styresystemer på deres computere. Samtidig er det også et helt klart tegn på, at Microsoft ønsker at give de gamle 32-bit styresystemer dødsstødet.

Har du endnu ikke investeret i en computer med en Skylake-processor, og bruger du Windows 7 eller 8.1, vil du få opdateringer til styresystemet indtil 14. januar 2020 (Windows 7) eller 10. januar 2023 (Windows 8.1).

Er du i tvivl om, hvilken processor, der sidder i din computer, kan du undersøge det ved at installere et program som fx Speccy, der kan hentes på Fordelszonen her: Speccy.>Sådan får du Windows 10 på danskOvervåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få bedre styr på filerne

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå bedre styr på filerne

Sådan virker den nye Stifinder i Windows 10. I denne artikel får du præsenteret de mest spændende nyheder.

Læs mere

Nemt tip til Windows 10

Nemt tip til Windows 10

TIP: Sådan får du LYNHURTIG adgang til dine yndlingsprogrammer i Windows 10.

Læs mere

Opret flere skriveborde i Windows

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Find strømslugerne i Windows

I Windows 10 kan du se, hvilke programmer, der sluger mest strøm på din bærbare computer. Se her hvordan.

Læs mere

Livet med en forældet udgave af Windows

Den dag, Microsoft stopper med supporten på dit Windows, er det slut med programrettelser og sikkerhedsopdateringer.

Læs mere