Cookie- og privatlivspolitik


Gør din pc nem at bruge

Du behøver ikke finde dig i ulæselig skærmskrift, uklar lyd og drilske taster. Det er din personlige computer, og du bestemmer, hvordan den skal opføre sig.

Hent artiklen > klik her

Pc’en skulle egentlig være en personlig computer. Men det er ikke sikkert, at alle indstillinger fra starten er lige præcis, som det passer dig bedst. Producenten sørger for at installere Windows og en række andre programmer, men det er op til brugeren selv, altså dig, at tilpasse alting efter smag, behag og navnlig behov.

Det kan fx gælde skriften på skærmen. Der behøver ikke være noget galt med dit syn. Men med stadig højere opløsning på stadig mindre skærme bliver skriften på e-mails i praksis reduceret til noget, der minder om fem punkt. Er det virkelig nødvendigt at finde læsebrillerne frem for at tjekke nyhederne på nettet?

Hvis du bruger Windows 7 eller Vista, er en hel del af læseligheden ofret til fordel for smarte transparente effekter på Aero-brugerfladen.

Der er også grund til at kigge på, eller rettere lytte til, lyden. Lyden i de medfølgende pc-højttalere er oftest langtfra forståelig eller klar. Her kan lidt justering udrette mirakler og hjælpe tingene på plads.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Find produktnøglen til Windows 10

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFind produktnøglen til Windows 10

Nu kan du let finde de skjulte produktnøgler til Windows og Office, som skal bruges, hvis du vil geninstallere programmerne. Det er især praktisk, hvis du har opgraderet til Windows 10.

Læs mere

Windows 10 er stadig gratis!

Windows 10 er stadig gratis!

Dette tip lader dig opgradere gratis til Windows 10 - men skynd dig! Ingen ved, hvor længe det varer ved.

Læs mere

Hent stor Windows 10 opdatering NU!

Hent stor Windows 10 opdatering NU!

Der er ingen grund til at vente på, at det bliver din tur til at få den nye, store Windows-opdatering. Hent opdateringen nu!

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere