Cookie- og privatlivspolitik


Nye bærbare med mobilt bredbånd

Computerfirmaet HP har sendt en stribe nye bærbare pc'er på markedet med indbygget mobilt bredbånd baseret på Turbo 3G-teknologi.

Med de nye bærbare computermodeller fra HP slipper du for besvær med modem og andet grej, når du er på farten og skal på nettet med den bærbare pc.

HP har bygget den såkaldte HSDPA eller Turbo 3G-teknologi ind i seks af computerproducentens bærbare modeller, og med antenne og radiomodul indbygget i computeren kræver det bare et SIM-kort, før maskinen kan komme på nettet.

”Det er langt lettere at bruge mobilt bredbånd, når det er en integreret del af maskinen, og man bare skal dobbeltklikke på et ikon for at koble op. Når mobilt bredbånd er indbygget i den bærbare, så er det altid klar til brug. Forbindelsen og dermed hastigheden er desuden bedre, da der er mere plads til ordentlige antenner, og samtidig har vi optimeret strømforbruget, så batterilevetiden er længere med et indbygget HSDPA-modem end med et eksternt,” siger Henrik Johansson, der er markedschef hos HP.

Hidtil har man skulle tilslutte et USB-modem eller sætte et PC Card-modemkort i den bærbare for at benytte det mobile bredbånd. Men det behøver man altså ikke længere.

De bærbare modeller med indbygget mobilt bredbånd koster fra 8.300 kr. og kan bruges med abonnementer hos alle mobilselskaber, der udbyder dataoverførsel med 3G eller HSDPA.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>USB: Transportable programmer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdUSB: Transportable programmer

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotos fra mobil til pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFotos fra mobil til pc

Hvorfor nøjes med at have billederne liggende på mobilen, når du med et snuptag kan overføre dem til pc’en. Se, hvordan du hurtigt og nemt lægger dine digitale mobilfotos over på pc’en.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere