Sony PSP

Ny Playstation-mobil på vej

Ifølge vedholdende rygter arbejder Sony på en kombination af den lille mobile spillekonsol PSP og en smartphone med Android.

2. november 2010

Skal man tro teknikhjemmesiden engadget.com kommer der snart et nyt medlem i klubben af de smarte telefoner. Rygtet siger, at Sony lancerer en mobiltelefon, som samtidig fungerer som en playstation, der kan spille de nyeste spil i høj kvalitet.Den nye Playstation-telefon bliver sandsynligvis udstyret med Android 2.2 Froyo, som er Googles bud på et styresystem til Smartphones. Android til Playstation-telefonen skulle gøre det muligt at have sit eget mobile trådløse netværk, og derudover kan du naturligvis bruge de andre Android-funktioner, som fx at downloade programmer fra Google Marked. Playstation-telefonen udstyres formentlig med et hukommelseskort på 8 GB til opbevaring udover de 512 MB eller 1 GB intern hukommelse.

Engadget har netop vist billeder af Playstation-telefonen, men rygterne har stået på længe, og tidligere på året sagde man, at den sandsynligvis ville være ude inden slutningen af år 2010. Mere sandsynligt er det dog, at den tidligst kommer på markedet til næste år.

Måske er du interesseret i ...