Laptop L300

Ny pc koster kun 3.000

Komputer for alle har fundet Danmarks billigste pc. For under 3.000 kroner, kan du i dag købe en komplet ny computer, hvad enten det er bærbar eller stationær.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, når man finder en computer med tastatur, skærm, mus samt den nyeste version af Windows til kun 3.000 kroner. Men faktisk kan man efterhånden få så meget for pengene, at det til tider bedre kan betale sig at købe en ny pc, end at opgradere en gammel.

Vi har jagtet både billige bærbare og stationære pc’er, og selv med et skrabet budget får du faktisk en udmærket maskine, som lever op til langt de fleste behov og krav.

Med et budget på 3.000 kroner er der vel også penge at spare, på at købe sin stationære som løsdele og samle den selv? Vi har givet pc-entusiast John Alex Hvidlykke opgaven at finde ud af, om det egentligt bedre kan betale sig at samle pc’en selv, eller om resultatet ikke lever helt op til de bedste lavpris-pc’er.

I Komputer for alle nummer 5/2010, som er på gaden nu, afslører vi hvordan det kan lade sig gøre at få en god pc til kun 3.000 kroner.

Bestil Komputer for alle her

Måske er du interesseret i ...