Cookie- og privatlivspolitik


Nu kan du forstørre alt på pc'en

Et nyt mikroskop, der nemt tilsluttes pc'ens USB-port, lader dig forstørre alt imponerende 200 gange. Du kan endda gemme videoklip og billeder af de forstørrede elementer.

Få ting i livet er så fascinerende som at betragte genstande gennem et mikroskop: Alt der på overfladen ligner en plan flade, vækkes til live, når man ser dagligdagens ting forstørret op i mikroskopets linse. Den fascination bliver bestemt ikke mindre af at se de forstørrede elementer direkte på pc'ens tydelige skærm, og det kan nu lade sig gøre med et nyt digitalt mikroskop, der kobles til pc'ens USB-port. Når man starter det medfølgende program, vises mikroskopets billede på skærmen, så du kan betragte de spændende forstørrelser uden at knibe øjnene sammen.

Det mest fantastiske ved at få mikroskopets tydelige billeder op på pc'ens skærm er dog, at du kan optage videoer og gemme billeder af alle de ting, du forstørrer op. Billederne kan du så sende til dine venner eller lægge på din egen hjemmeside, så du kan dele din fascination med andre. Mulighederne er uendelige, men her er et par gode eksempler på ting, der er værd at se i større udgave: Mønter, pengesedler, insekter, jord og andet organisk materiale, indlægssedler på medicin, betingelser skrevet med småt på juridiske kontrakter og meget, meget andet.

Se en video af mikroskopet herunder

Det smarte mikroskop har en indbygget lampe og sidder på en fod, så du undgår rystelser, når du forstørrer ting. Du kan forstørre alt op til 200 gange og dermed komme virkelig tæt på ethvert objekt.

Få et tilbud på mikroskopet her
Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>USB: Transportable programmer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdUSB: Transportable programmer

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her.

Læs mere

Prøv VR-briller i Danmark

Prøv VR-briller i Danmark

Du kan ganske billigt prøve kræfter med virtual reality i Danmark.

Læs mere

Nyeste

Hurtig adgang til mapper på pc'en

Enkelt og effektiv funktion i Stifinder giver dig hurtig adgang til dine foretrukne mapper på pc'en.

Læs mere

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere