Mikroskop til USB

Nu kan du forstørre alt på pc'en

Et nyt mikroskop, der nemt tilsluttes pc'ens USB-port, lader dig forstørre alt imponerende 200 gange. Du kan endda gemme videoklip og billeder af de forstørrede elementer.

20. december 2013

Få ting i livet er så fascinerende som at betragte genstande gennem et mikroskop: Alt der på overfladen ligner en plan flade, vækkes til live, når man ser dagligdagens ting forstørret op i mikroskopets linse. Den fascination bliver bestemt ikke mindre af at se de forstørrede elementer direkte på pc'ens tydelige skærm, og det kan nu lade sig gøre med et nyt digitalt mikroskop, der kobles til pc'ens USB-port. Når man starter det medfølgende program, vises mikroskopets billede på skærmen, så du kan betragte de spændende forstørrelser uden at knibe øjnene sammen.

Det mest fantastiske ved at få mikroskopets tydelige billeder op på pc'ens skærm er dog, at du kan optage videoer og gemme billeder af alle de ting, du forstørrer op. Billederne kan du så sende til dine venner eller lægge på din egen hjemmeside, så du kan dele din fascination med andre. Mulighederne er uendelige, men her er et par gode eksempler på ting, der er værd at se i større udgave: Mønter, pengesedler, insekter, jord og andet organisk materiale, indlægssedler på medicin, betingelser skrevet med småt på juridiske kontrakter og meget, meget andet.

Se en video af mikroskopet herunder

Måske er du interesseret i ...