VoyagerAir

Netværksdrevenes schweizerkniv

CES, Las Vegas: Corsairs nye netværksdrev er en transportabel harddisk med masser af plads og en række spændende funktioner.

9. januar 2013
VoyagerAir

Vi har mange gange fortalt om netværkdrevenes fortræffeligheder. Det smarte i at samle alle husets videoer, musik og andre vigtige filer på én harddisk, som alle computerne så kan få adgang til over netværket.

Corsair, der er mest kendt for at udvikle hukommelse til pc'er, synes det samme, men mente også, at der manglede noget. Og i en verden, hvor de fleste netværksdrev er ret ens, skiller Corsairs bud sig ud. Corsair Voyager Air er ikke større, end at du kan have det i en rummelig lomme eller lille taske, alligevel rummer det 500 eller 1000 GB data. Du kan slutte det til din pc med USB 3.0 eller via din router og et netværkskabel - begge måder sikrer rekordhurtige overførselshastigheder både til læsning og skrivning.

Men derudover er Air også trådløs og har båndbredde nok til, at du kan tilslutte fem enheder og samtidig streame fx en HD film til hver af dem. Corsair Voyager Air har også et batteri med nok levetid til at du kan køre en tur fra København til Skagen mens passagerne streamer musik eller film - vil du hjem igen uden at oplade batteriet først, så medfølger der udover den almindelige oplader også en biloplader. Det lille netværksdrev har selvfølgelig også sin egen app til Android og Apple-enheder. Corsair Voyager Air biver lanceret i USA snarest til en pris på lige omkring 1.000 kroner for 1 TB-udgaven.

Måske er du interesseret i ...