airbulb

Musik i din pære

Nu er det slut med at have en højtaler eller radio i hvert rum, hvis du vil lytte til musik. Du kan nemlig bare bruge pærerne i loftet.

11. marts 2014

AirBulb er en LED-pære med indbygget højtaler, der kan afspille musik direkte fra din smartphone. Også lysstyrken kan styres med din telefon. Pæren har indbygget Bluetooth, hvor du bare skal hente en app til din telefon, og så kan du, inden for en rækkevidde på 10 meter, styre lystemperaturen, lysstyrken og musikken uden ledninger eller anden tilslutning. Du kan også tilslutte to pærer på en gang til din telefon. De adskiller selv lyden i højre og venstre stereo, så du får endnu bedre lyd.

Musikpæren kan også indstilles til at blinke, når der er nogen, der ringer til dig eller sættes som vækkeur, så den tænder om morgenen.

Indtil videre er pæren stadig ved at blive testet, men skulle snart være klar til at blive sat i produktion. Den tilhørende app kan hentes både til iOS og Android. Det forventes at pæren kommer på markedet i december 2014 med en pris på omkring 320 kroner.

Måske er du interesseret i ...