Cookie- og privatlivspolitik


Mini-PC-krigen fortsætter i 2009

På rekordtid har mini-PCerne indtaget danskerne og de danske hjem. Næsten ti procent af alle solgte computere er mini-PCer.

Danskerne har taget disse små bærbare computere i mini format til sig. Mange har købt en mini-PCer, eller en netbook som de også kaldes, og salget ser ud til at fortsætte i 2009.

På grund af deres størrelse kan de ikke helt erstatte en traditionel bærbar eller stationær PC, men netop på grund af deres størrelse er de fremragende at tage med rundt overalt, uanset om man arbejder, studerer eller er på rejse.

Ud over at opfylde alle krav om at kunne lave tekstbehandling, regneark, præsentationer, læse og skrive e-post, gå på nettet m.m. er der også plads til at have lidt musik og billeder med sig på farten.

Trendforskere mener, at mini-PCerne netop er blevet populære, fordi flere og flere vil være online hele tiden, og så er miniPCen nem at have med rundt. Med en mini-PC kan du arbejde, sende mails og gemme dokumenter direkte på internettet, eller på hjemmenetværket, og så behøver du jo ingen stor, tung og kraftig bærbar.

Seks mini-PCer blev testet i det netop udkomne tredje nummer af Komputer for alle.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

Tilslut dig den trådløse fremtid

Tilslut dig den trådløse fremtid

Forskning og udvikling af trådløs teknologi buldrer derudaf – og du kan være med.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotos fra mobil til pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFotos fra mobil til pc

Hvorfor nøjes med at have billederne liggende på mobilen, når du med et snuptag kan overføre dem til pc’en. Se, hvordan du hurtigt og nemt lægger dine digitale mobilfotos over på pc’en.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere