Compatible with windows 7

Microsoft: Udstyr skal understøtte 64 bit

For at få "Compatible with Windows 7" logoet skal it-produkter opfylde en række nye krav, herunder fuld kompatibilitet med 64-bit udgaven af styresystemet.

64-bit-styresystemer har været den næste store ting i nogle år efterhånden, men nu lader det til, at det for alvor får hjælp til at komme frem i verden.

For at få det nye "Compatible with Windows 7" logo, der skal vise, hvilke produkter der arbejder fuldstændig problemfrit med Windows 7, kræver det nemlig fuld kompatibilitet med 64-bit udgaven af Windows 7.

64-bit versioner af Windows kan udnytte mere hukommelse end 32-bit versioner af Windows.. Det minimerer tidsforbruget med at læse processer ind og ud af hukommelsen ved at gemme flere af processerne i RAM-hukommelsen frem for på harddisken. Det øger samtidig programmernes overordnede ydelse.

Meningen er, at hvis man køber et produkt med det nye kompatibel-logo - hvad enten der er tale om en computer, et grafikkort eller en ny printer, så skal man kunne være fuldstændig sikker på, at produktet kører uden nogen problemer med Windows 7, også i 64 bit. Det er i hvert fald, hvad Microsoft tænker sig skal ske. Hvordan det i realiteten kommer til at virke, må stå sin prøve i de kommende måneder.

Måske er du interesseret i ...