Cookie- og privatlivspolitik


Tilslut dig den trådløse fremtid

Forskning og udvikling af trådløs teknologi buldrer derudaf – og du kan være med.

>Få et supergodt tilbud på et sæt trådløse hovedtelefoner, som kan bruges til både mobil, tablet og pc. Klik her for at læse mere.

Det er ingen hemmelighed at teknologien udvikler sig i et utrolig højt tempo. Så højt at det nogle gange kan være svært at følge med.

Det gør sig især gældende for trådløs teknologi, som mere end nogensinde før finder vej ind i produkter direkte henvendt forbrugerne.

Apple skrotter (næsten) jack-stikket

Som led i en kampagne for endnu færre kabler og ledninger har teknologigiganten, Apple, valgt at droppe jack-stikket i deres nyeste iPhone, iPhone 7.

Det betyder, at der ikke længere vil være noget udtag til hovedtelefoner på den nye iPhone. De bliver nemlig trådløse.

Eller i hvert fald næsten. Apple har nemlig tilføjet et lille ekstra stik som betyder at man stadig kan tilslutte et headset med kabel. Formentlig en god ide, da beslutningen om at fjerne jack-stikket har mødt en del kritik af både anmeldere og forbrugere.

Du kan se et uddrag af præsentationen af den nye jack-løse iPhone her:

Fuld fart på udviklingen

Apples beslutning om at fjerne jack-stikket dog stadig en stor ting som bare understreger, at den trådløse udvikling langt fra er på retur.

Det samme gør sig gældende med trådløse internetforbindelser, som hele tiden bliver hurtigere og bedre, lige som produkter som kan forbindes med computere, tablets og mobiler konstant bliver smartere og nemmere at betjene.

Få dit eget trådløse headset

Lige nu kan være med på den trådløse bølge sammen med Komputer for Alle. Når du bestiller bladet kan du nemlig få et sæt trådløse hovedtelefoner, som nemt kan kobles op til din mobil, tablet eller pc.

Det har en rækkevidde på hele 10 meter og en indbygget mikrofon, som lader dig føre telefonsamtaler eller bruge Skype uden at blive irriteret af kabler.

>Det trådløse headset har en værdi af 599 kr., men du kan få det sammen med 3 nr. af Komputer for Alle for kun 99,50 inkl. 49,50 i porto og eksp. I alt 149 kr. Læs mere om hovedtelefonerne og det gode tilbud HER.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tilslut dig den trådløse fremtid

Tilslut dig den trådløse fremtid

Forskning og udvikling af trådløs teknologi buldrer derudaf – og du kan være med.

Læs mere

Empire M2 højttalere

Empire M2 højttalere

Apples iPod har ikke eksisteret forgæves. Empire M2-højttalerne fås i "PSP-sort" og "iPod-hvid".

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fint men dyrt headset

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFint men dyrt headset

Plantronics B230 Voyager Pro er et fint headset med smarte funktioner, der dog skæmmes af høj pris og uelegant design.

Læs mere

Nyeste

Tilslut dig den trådløse fremtid

Forskning og udvikling af trådløs teknologi buldrer derudaf – og du kan være med.

Læs mere

Ingen lyd fra højtalere?

Tip: Hvis der ikke kommer lyd fra din højtaler.

Læs mere

Philips fede højttalere

CES 2016: Skil højttalerne fra hinanden og placer dem lige, hvor du vil. Philips tilbyder nu surroundlyd, præcis som du vil have det.

Læs mere