Cookie- og privatlivspolitik


Musikafspiller til den kræsne lytter

Er du træt af at høre musik i lav MP3-kvalitet med susen og knitren i baggrunden, er der godt nyt på vej.

Rocklegenden Neil Young vil, efter eget udsagn, bringe sjælen tilbage i musikken – helt konkret har han åbnet en digital musikbutik, hvor du kan købe musikfiler i ekstrem høj kvalitet. Disse kan afspilles med den medfølgende PonoPlayer, som ifølge Neil Young giver en musikoplevelse, der lyder som originalindspilningen.

Neil Young har arbejdet på projektet i mange år, og det er nu en realitet med hjælp fra hjemmesiden Kickstarter.com, hvor der i løbet af én dag er samlet mere end én million dollars ind til afspilleren.

Selve afspilleren er formet som en aflang trekant, med tre knapper foran og en touchskærm. Grunden til at PonoPlayer bliver trekantet, er at teknikken indeni simpelthen ikke kan være der, hvis den var helt flad. Filformatet som afspilleren bruger, hedder FLAC. Det findes i flere forskellige kvaliteter, hvor den bedste skulle indeholde 30 gange mere information end en MP3-fil, med 9216 kilobit i sekundet, i modsætning til MP3 der kun afspiller 256 kilobit i sekundet (kilobit er de data/informationer der overføres). Afspilleren har en hukommelse på 128 GB, hvilket svarer til 100-500 album i den høje lydkvalitet. Den kan også afspille de mest almindelige formater, som MP3 og WAV.

Holdet bag afspilleren har også lanceret en digital musikforretning, kaldet PonoMusic, hvor man kan købe sange og album i den højeste digitale kvalitet.

PonoPlayer kommer til at koste 2.146 kroner, men du kan få den for 1.613 kroner, hvis du donerer pengene til projektet inde på Kickstarter-hjemmesiden.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Superb lyd fra din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSuperb lyd fra din pc

Glem de små elendige højttalere, der fulgte med din computer. Det er ikke dyrt at få rigtig god lyd på din computer.

Læs mere

Ingen lyd fra højtalere?

Ingen lyd fra højtalere?

Tip: Hvis der ikke kommer lyd fra din højtaler.

Læs mere

Tilslut dig den trådløse fremtid

Tilslut dig den trådløse fremtid

Forskning og udvikling af trådløs teknologi buldrer derudaf – og du kan være med.

Læs mere

Nyeste

Tilslut dig den trådløse fremtid

Forskning og udvikling af trådløs teknologi buldrer derudaf – og du kan være med.

Læs mere

Ingen lyd fra højtalere?

Tip: Hvis der ikke kommer lyd fra din højtaler.

Læs mere

Philips fede højttalere

CES 2016: Skil højttalerne fra hinanden og placer dem lige, hvor du vil. Philips tilbyder nu surroundlyd, præcis som du vil have det.

Læs mere