Cookie- og privatlivspolitik


Velkommen til CES 2016

CES 2016: Komputer for alles udsendte medarbejder er netop landet i Las Vegas og er klar til at rapportere fra verdens største messe for forbrugerelektronik. CES løber af stablen i disse dage, og på vores facebookside kan du følge med i de mange spændende nyheder!

Siden 1967 har CES – Consumer Electronics Show – været stedet, hvor alverdens producenter af elektronik, computere og teknologi har fremvist deres nyeste produkter. I 1970 var det eksempelvis videobåndoptageren, som havde sin debut, i 1981 var det cd’en og i 2010 var det Android-tablets og -smartphones. I år har over 3600 forskellige producenter taget opstilling på CES, hvor der er en skøn blanding af både små og nystartede foretagender og de helt store giganter, vi alle kender. Der vil kort sagt være nye opfindelser og produkter i lange baner, og vi glæder os til at gå på opdagelse og se, hvad producenterne har at byde på denne gang.

Banebrydende nyheder
Selv om CES kun er åben for producenter, branchefolk og journalister, var der sidste år over 170.000 besøgende, og arrangørerne forventer et ligeså massivt fremmøde i år. Et af de helt store temaer i 2015 var ”wearables”, altså udstyr man tager på (armbånd og ure), som eksempelvis kan måle din helbredstilstand, puls, skridttæller, søvnmønster, etc. Der var også en overflod af internetforbundne hverdagsdimser, de såkaldte Internet-of-things – du husker måske LG’s monstervaskemaskine eller den geniale køkkenvægt Drop fra vores CES-dækning sidste år, du nemt kan søge dig frem til her på hjemmesiden?

Hvilke gennemgående temaer der er, og hvad der ellers bliver lanceret af banebrydende nyheder på dette års CES, finder vi ud af over de næste dage.

Klik dig jævnligt ind på vores facebookside og hold dig opdateret med det sidste nye fra CES 2016.

Læs mere om CES 2016

Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotos fra mobil til pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFotos fra mobil til pc

Hvorfor nøjes med at have billederne liggende på mobilen, når du med et snuptag kan overføre dem til pc’en. Se, hvordan du hurtigt og nemt lægger dine digitale mobilfotos over på pc’en.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Flyt alt til en ny harddisk

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFlyt alt til en ny harddisk

Er du løbet tør for plads til dine vigtigste filer, så fortvivl ikke. Det er ganske let at flytte ind på en ny og større harddisk.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lav flotte collager

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLav flotte collager

Med et nyt, smart program kan du lave flotte collager af dine bedste fotos. Resultatet kan du skrive ud på din printer og hænge op på væggen eller forære væk.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere