Cookie- og privatlivspolitik


Klon harddisken og start på en frisk

Normalt ser vi på backup som en måde at sikre os mod at miste data, hvis uheldet er ude. Men en klon af den harddisk, du har Windows på, kan redde dig tilbage, hvis din pc driller.

Hent artiklen > klik her

En enægget tvilling er set med videnskabens øjne en klon – to mennesker, hvis genetiske materiale er det samme. Så når vi taler om en klonet harddisk, så mener vi ikke bare en harddisk, hvor der er en kopi af alle filer, billeder og mapper, men om en én til én-kopi, hvor hver eneste lille bit er kopieret og ligger præcis det samme sted.

Brænder din harddisk fuldstændigt sammen, så din pc ikke engang kan starte, så ville du, hvis du havde en klon, kunne tage den ud og smide den gamle harddisk væk, sætte klonen i istedet, og starte din pc som om intet var hændt. Eller det vil sige, din pc ville faktisk igen være, som den dag, du lavede din klon.

Den klonede harddisk er ikke kun nyttig den dag, det hele brænder sammen. Noget der forhåbentlig aldrig sker. Men er din pc blevet godt og grundig træt og træls, og gider du ikke bruge mere tid på reparationer og lappeløsninger, så kan du bruge en klon og vende tilbage til det tidspunkt, hvor din pc virkede.

Windows’ indbyggede systemgendannelse er til for noget af det samme. Du fortryder en ændring, eller du kan ikke få Windows til at makke ret, så du fortryder og vender tilbage til en tidligere udgave.

Men Systemgendannelse virker ikke, hvis Windows eller harddisken med Windows på, holder op med at fungere. Og du kan ikke altid finde langt nok tilbage. Med vores klon har du en altid perfekt udgave af din Windows-pc, som du kan vende tilbage til, Men husk, det er ikke en backup. Ændringer du har lavet siden du klonede din maskine, vil gå tabt, hvis du ikke tager normal backup af filer, dokumenter, billeder og andet vigtigt. Klonen er så du altid kan starte forfra, uden at starte helt forfra med at installere Windows og dine vigtigste programmer.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Opgradér pc'en med mere ram

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOpgradér pc'en med mere ram

Er din pc begyndt at slæbe sig afsted, har du formentlig brug for mere ram. Se, hvordan du opgraderer pc'en her.

Læs mere

Hvad er Virtual Reality?

Hvad er Virtual Reality?

Virtual Reality er på vej til at blive en ny virkelighed. Men hvad kan Virtual Reality egentlig bruges til?

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere