Cookie- og privatlivspolitik


Ledninger og kabler - sådan får du styr på dem

Video: Er du også træt af ledninger og kabler, der roder rundt under dit skrivebord? Så byg selv verdens smarteste kabelholder.

Er du også træt af ledninger og kabler, der roder rundt under dit skrivebord? Så byg selv verdens smarteste kabelholder.

Her får du et trick, der er så smart og enkelt, at vi ærgrer os over, at vi ikke selv kom på det noget før: En superpraktisk hjemmelavet holder til alle dine pc-kabler og ledninger - og den er nemmere at bruge end de løsninger, du kan købe i butikkerne.

Ideen har vi fået fra en af Komputer for alles mange trofaste læsere - og det allerbedste er, at du kan lave kabelholderen selv allerede i dag, for du skal bare (gen-)bruge materialer, du sandsynligvis allerede har:Sådan gør du
Kig på hylderne eller på loftet efter nogle gamle ringbind. Vi har dem alle sammen stående, og lad os nu bare indse det: De gamle papirer med kontooversigter fra banken er der alligevel aldrig nogen, der kommer til at få glæde af.


Smid papirerne væk og vrik forsigtigt nitterne på bagsiden af ringbindet ud, så du løsner metalstativet på indersiden. Det er vigtigt, at det gøres, så du bevarer hullerne i skinnen på metalstativet. Smid nitter og omslaget væk, og find nu nogle skruer, der passer i de huller, hvor nitterne sad.

Til sidst skal du bare finde en god placering til din kabelholder - fx under skrivebordet eller på væggen - og så skal metalstativet skrues fast. Bor eventuelt for først, så du er sikker på et godt resultat. Nu har du verdens bedste ledningsholder, der nemt kan åbnes og lukkes efter behov.


Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Fremtiden er uden jackstik

Fremtiden er uden jackstik

Kan du huske dengang man lyttede til musik gennem et jackstik?

Læs mere

Island uden internet

Island uden internet

Island er kun forbundet til internettet med to kabler. Nu er det ene knækket og mange tusinde islændinge er unden internet. Reparationen kan tage flere uger.

Læs mere

Stik generelt

Sådan sætter du stik i din computer.

Læs mere

Nyeste

Fremtiden er uden jackstik

Kan du huske dengang man lyttede til musik gennem et jackstik?

Læs mere

Få styr på kablerne

Sådan får du overblik over dine kabler på en smart og superbillig måde.

Læs mere

Overfør videobånd til computeren

Med programmet Debut Video Capture kan du overføre dine gamle videobånd til computeren. Det kræver et specielt kabel, som vi sælger for kun 69 kroner + porto.

Læs mere