Cookie- og privatlivspolitik


Jackstikket sendt til tælling

"Et jackstik? Hvad er det, far"? Sådan vil børn spørge om få år, hvis det står til Apple og Samsung.

Apple leverede et mindre chok ved lanceringen af iPhone 7. Den nyeste smartphone i kongerækken er nemlig uden jackstik til hovedtelefoner. Vil man lytte til musik på sin iPhone må man nu ty til trådløse såkaldte AirPods eller bruge det alsidige lightningkabel. Det sidste indebærer, at man ikke samtidig kan afspille musik og oplade sin telefon.

Siden lanceringen er der flere andre ting, der tyder på, at jackstikket for alvor er på vej ud i kulden. Også Apples bærbare computer, MacBook, kan være uden det kendte stik, når næste udgave kommer. Således spørger Apple i en brugerundersøgelse til kundernes brug af netop jackstikket - et klart tegn på, at firmaet overvejer at droppe stikket.

Og Samsung er på på vej i samme retning. I hvert fald overvejer Sydkoreas teknologigigant også at fjerne jackstikket fra fremtidige produkter. Dermed kan der være affyret et startskud til en duel mellem giganterne om hvilken standard, vi skal benytte i fremtiden. Næppe en duel vi som forbrugere kan være interesserede i, når vi måske snart har brug for at investere i to kabler for at høre vores musik.

> Læs mere om iPhones her

> Læs mere om Samsung herAlt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overfør videobånd til computeren

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOverfør videobånd til computeren

Med programmet Debut Video Capture kan du overføre dine gamle videobånd til computeren. Det kræver et specielt kabel, som vi sælger for kun 69 kroner + porto.

Læs mere

Island uden internet

Island uden internet

Island er kun forbundet til internettet med to kabler. Nu er det ene knækket og mange tusinde islændinge er unden internet. Reparationen kan tage flere uger.

Læs mere

Stik generelt

Sådan sætter du stik i din computer.

Læs mere

Nyeste

Fremtiden er uden jackstik

Kan du huske dengang man lyttede til musik gennem et jackstik?

Læs mere

Få styr på kablerne

Sådan får du overblik over dine kabler på en smart og superbillig måde.

Læs mere

Overfør videobånd til computeren

Med programmet Debut Video Capture kan du overføre dine gamle videobånd til computeren. Det kræver et specielt kabel, som vi sælger for kun 69 kroner + porto.

Læs mere