Cookie- og privatlivspolitik


iPhone skades hyppigere

Over 80 procent af alle mobilskader der anmeldes, er skader på iPhones. Sådan lød det i går fra forsikringsmægler-virksomheden V-R Gruppen, til Mobilsiden.dk

iPhone blev lanceret af Apple i 2007, og er hurtigt blevet populær. Det er en multimedie-mobiltelefon, også kaldet en ”smartphone” med internetadgang og multi-touch screen. Men den fikse mobil er langt mere følsom end andre konventionelle telefoner i samme prisklasse, og let at ødelægge.

Sammenlignet med andre mobiltelefoner, har det vist sig at være den telefon, der oftest opstår sager om, selvom der findes langt flere almindelige mobiltelefoner på markedet.

"Den store glasskærm er meget udsat for slag, og mobilens størrelse gør, at den lettere udsættes for vrid-skader på elektronikken, når man sætter sig ned med den i baglommen. Taber man iPhonen, er der heller ingen udstående ting som knapper og taster, som kan tage fra ved et fald," fortæller Steen Søndergaard, direktør for V-R Gruppen, til Mobilsiden.dk.

At der kommer så mange sager om iPhonen, kan dog også skyldes en anden ting. Hvor en normal telefon måske bliver kasseret til fordel for en nyere model, hvis der opstår skader, er en iPhone et luksusprodukt som mange folk gerne ser repareret, skulle der opstå problemer.

Apple har solgt omkring 30 millioner iPhones siden salget starter i juni 2007.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

Prøv VR-briller i Danmark

Prøv VR-briller i Danmark

Du kan ganske billigt prøve kræfter med virtual reality i Danmark.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>USB: Transportable programmer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdUSB: Transportable programmer

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her.

Læs mere

Nyeste

Hurtig adgang til mapper på pc'en

Enkelt og effektiv funktion i Stifinder giver dig hurtig adgang til dine foretrukne mapper på pc'en.

Læs mere

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere