Cookie- og privatlivspolitik


Intel vil bygge gigantcomputer

I 2018 vil verdens første exa-flop-computer se dagens lys. Den vil være over hundrede gange så hurtig, som de ypperste vi kender i dag.

Verdens hurtigste talknuser, den japanske supercomputer K Computer kører med en regneydelse på vanvittige otte petaflops. Du kan se den her til højre. Men Intel har konkrete planer om at gøre den præstation til skamme.


På en supercomputer-konference i Hamborg kunne Intel fortælle, at de vil bruge den såkaldte Knights Ferry-teknologi til at udvikle en supercomputer, der vil stå færdig i 2018. Chip-teknologien blev oprindeligt udviklet til grafikkortet Larrabee, men det projekt gik i vasken, og nu går forskningen bag altså til et anderledes spektakulært formål


Den nye computer, som altså indtil videre kun er på vej på tegnebrættet skulle få en regnekraft på mindst et exa-flop. Det svarer til, at den kan lave 10.000.000.000.000.000.000 (10 i 18 potens) beregninger i sekundet. Intel mener også, at der er inden for mulighedernes grænser at fremskabe en computer, der er fire gange hurtigere inden 2020.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

Tilslut dig den trådløse fremtid

Tilslut dig den trådløse fremtid

Forskning og udvikling af trådløs teknologi buldrer derudaf – og du kan være med.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Billig 4K-skærm

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBillig 4K-skærm

Denne nye 4K pc-skærm fra Asus hedder PB287. Skærmen er måske ikke perfekt, men den er billig.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere