Cookie- og privatlivspolitik


HP dropper pc-markedet

Kun en måned efter at have lanceret sit bud på en tavle-pc, der skulle konkurrere med iPad og de mange Android-baserede tavle-pc’er, meddeler HP nu, at de forlader pc-markedet.

På et netop afholdt pressemøde har HP meddelt, at de helt vil forlade markedet for mobile computere. Sidste år betalte HP ellers 1,2 milliarder dollars for firmaet Palm med henblik på at benytte det roste styresystem WebOS i HP-telefoner, tavle-pc’er og også som alternativt styresystem i fremtidige pc’er. Men nu dropper HP satsningen helt og trækker deres TouchPad tavlecomputer fra markedet.

Men det stopper ikke her. Ved pressemødet fortalte HP’s direktør Léo Apotheker, at firmaet ville skille pc-afdelingen fra hovedfirmaet, så denne afdeling i højere grad kan reagere hurtigt på markedet. Det vil højst sandsynligt betyde, at HP sælger deres pc- og printer-afdeling til en asiatisk producent og fokuserer på firmaløsninger med servere og software på samme måde som IBM i sin tid solgte pc-delen fra til Lenovo. Så for forbrugerne vil det måske ikke betyde så meget i sidste ende, bortset fra at en af de store toneangivende firmaer i pc-verdenen ikke er mere.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

Prøv VR-briller i Danmark

Prøv VR-briller i Danmark

Du kan ganske billigt prøve kræfter med virtual reality i Danmark.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>USB: Transportable programmer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdUSB: Transportable programmer

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her.

Læs mere

Nyeste

Hurtig adgang til mapper på pc'en

Enkelt og effektiv funktion i Stifinder giver dig hurtig adgang til dine foretrukne mapper på pc'en.

Læs mere

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere