Cookie- og privatlivspolitik


Lynhurtige eksterne harddiske

Der er ingen grund til at vente i timevis på, at sikkerhedskopien bliver gemt. Nye superhurtige eksterne harddiske med USB 3.0 er ved at overtage markedet, og her har vi testet hele 12 af slagsen.

Hent artiklen > klik her

Hent hele artiklen og læs meget mere om lynhurtige eksterne harddiske.

Din pc gemmer på rigtig mange vigtige dokumenter, billeder, programmer og andet. Bryder computerens harddisk ned, kan disse data være spildt for evigt, hvis ikke du har sørget for at tage sikkerhedskopier med jævne mellemrum.

En ekstern harddisk er perfekt til dette formål, da den giver dig mulighed for at gemme kopier af dine vigtigste filer på en anden harddisk end den, der er monteret i pc’en. Den eksterne harddisk kan nemt opbevares et sikkert sted, og nogle modeller kan endda bæres i en inderlomme, hvis du har behov for at transportere større mængder data.

Vi har testet 12 eksterne harddiske med USB 3.0, der enten er beregnet til en plads på skrivebordet eller som mobil ledsager til din bærbare computer. Om du foretrækker den store og rummelige disk på 3,5 tommer eller den lille frække på 2,5 tommer, afhænger i høj grad af dit forventede forbrug af den hurtige lagerplads.

I testen finder du forskellige drev med en kapacitet fra 320 GB til 3 TB, så der er noget for enhver smag, hvad enten du ønsker et let drev til rejsen eller et voluminøst lager til sikkerhedskopier og dine samlinger af billeder, musik og videofilm.


Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Western Digital  My Passport Essential 320 GB

Western Digital My Passport Essential 320 GB

Masser af lagerplads og et smart design til en yderst fornuftig pris.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fremragende harddisk

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFremragende harddisk

En fremragende harddisk til en NAS, men disken fungerer også fint i en stationær computer.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den hurtigste bærbare harddisk

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen hurtigste bærbare harddisk

Stor test: Hvis du mangler ekstra lagerplads til backup, billeder og vigtige dokumenter, kan en lille ekstern harddisk sagtens dække et stort behov.

Læs mere

Nyeste

Plads til 12 mio. billeder

Seagate lancerer SSD-harddisk på hele 60 TB, men glæd dig ikke for tidligt.

Læs mere

Samsung laver 15 TB ssd

Der er dårligt nyt til harddisk-fabrikanter: Samsung har netop lanceret en solid state disk på 15TB.

Læs mere

Her er verdens største SSD

Firmaet Fixstars har netop præsenteret en solid state disk, SSD, med hele 13 TB plads – Og prisen er tilsvarende høj.

Læs mere