Cookie- og privatlivspolitik


Googles lavpris-tavlepc på vej

Den anmelderroste Google Nexus 7 er i butikkerne i denne uge.

Google er klar til at sælge deres bud på en tavlepc i Danmark. Men Google Nexus 7 er ikke en direkte konkurrent til de fleste af tavlepc’erne på markedet, fordi den er både mindre og billigere. Nexus 7 skiller sig nemlig ud fra mængden, ved at være midt imellem en smartphone og en tavlepc i størrelsen. De fleste nye smartphones er 4-5 tommer store, og de fleste tavlepc’er er omkring 10, men Nexus er syv tommer stor.

Nexus rammer de danske butikker på fredag, til næsten halv pris af den billigste iPad. Nexus koster nemlig kun 1.999 kr. men selvom prisen er lav, er maskinen er baseret på den lynhurtige Tegra 3 processor fra Nvidia. Det betyder, at den lille og billige tavlepc stort set kan følge med de dyre drenge – til det halve af prisen.

Nexus 7 kører på den nyeste version af Android-styresystemet, også kaldet Jelly Bean. Den nyeste udgave af Android skulle håndtere arbejde med flere programmer ad gangen langt bedre end tidligere, og den lidt hakkende brugerflade, som Android har haft ry for, skulle nu være fortid.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>USB: Transportable programmer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdUSB: Transportable programmer

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her.

Læs mere

HP dropper pc-markedet

HP dropper pc-markedet

Kun en måned efter at have lanceret sit bud på en tavle-pc, der skulle konkurrere med iPad og de mange Android-baserede tavle-pc’er, meddeler HP nu, at de forlader pc-markedet.

Læs mere

Nyeste

Hurtig adgang til mapper på pc'en

Enkelt og effektiv funktion i Stifinder giver dig hurtig adgang til dine foretrukne mapper på pc'en.

Læs mere

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere