Cookie- og privatlivspolitik


Google laver ny bærbar til skyen

Billig bærbar med styresystem fra Google.

Idéen bag Googles såkaldte Chromebook er at dine programmer er internet-baserede, og dine data er gemt i "skyen". Computeren er derfor integreret med alle Googles services som Gmail, Google+, Google Drive osv. Alt foregår simpelthen online.

Den nye Chromebook er en lille sag; Computeren måler 2 cm på det tykkeste sted, og vejer kun 1,1 kilo. Skærmen er 11.6 tommer med en opløsning på 1366 x 768 pixels. Processoren er en mobil ARM-processor med to kerner, ligesom dem man finder i hurtige smartphones. Maskinen har 2 GB RAM og hukommelsen er 16 GB flash. Maskinen har desuden både Wi-Fi, Bluetooth, USB 3.0 og HDMI-udgang. Batterilevetiden skulle være lige omkring 6 timer.

Med i handlen medfølger 100 GB online lagerplads. De 100 GB er på Googles lagringstjeneste i Skyen Google Drive. Det er gratis de første to år, hvorefter det vil være en betalingstjeneste. Prisen på Chromebook er omkring 1500 kr., i de lande hvor den er i handlen. Til den pris er der rigtig meget computer for pengene, men desværre ved vi endnu ikke hvornår vi får den at se i Danmark.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Billig 4K-skærm

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBillig 4K-skærm

Denne nye 4K pc-skærm fra Asus hedder PB287. Skærmen er måske ikke perfekt, men den er billig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lidt for dyr luksusskærm

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLidt for dyr luksusskærm

Philips Brilliance 272G5DYEB er en god skærm, der dog kun kan anbefales til folk, der spiller meget.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere