Cookie- og privatlivspolitik


Fjernsynet og computeren smelter sammen

De avancerede tv-apparater får indbygget stadig flere af de funktioner, som vi kender fra pc'en.

Branchens store elektronikmesse, CES 2012, blev først på året afholdt i Las Vegas. Messen er traditionelt stedet, hvor elektronikvirksomhederne præsenterer kommende nyheder fra deres udviklingsafdelinger.

Det helt store slagnummer fra producenter som Samsung, Sony og LG var ikke deres ultrabooks (lette og hurtige bærbare) eller nye tavlecomputere. Næh, det, de var ivrigst efter at vise frem, var såmænd gode gammeldaws fjernsynsapparater.

Alle tre præsenterede tre tv-apparater på 55 tommer med imponerende billedkvalitet. Samsung og LG med teknologien OLED, som vi kender fra mobiltelefoner, og Sony med sin egen Crystal LED-teknologi.

Lige så bemærkelsesværdigt var det, at tv-apparaterne har indbygget mange af de funktioner, som vi kender fra mobiltelefoner og computere.

Komputer for alles udsendte var i nærkamp med nogle af LG's tv-nyheder, og oplevelsen var slet ikke så forskellig fra den, man får med en pc. Styringen foregår ved hjælp af LG's særlige fjernbetjening, Magic Motion Remote, som giver nogle af de samme muligheder som en trådløs mus, samtidig med at den har talegenkendelse til kommandoer. LG viste også et kamera frem til montering på tv'et, så man fx kan holde videokoncerencer via Skype hjemme fra sofaen.

Hvis man har et ældre tv og gerne vil have adgang til de nye funktioner, så er LG også leveringsdygtig i den lille boks, SP820, som kan give adgang til køre apps (små computerprogrammer) på tv'et og styre med den smarte Magic Motion Remote, som følger med boksen.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gå på opdagelse i Windows 3.1

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lidt for dyr luksusskærm

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLidt for dyr luksusskærm

Philips Brilliance 272G5DYEB er en god skærm, der dog kun kan anbefales til folk, der spiller meget.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste billige printer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste billige printer

Test: Med en alt i én-printer kan du nemt udskrive, scanne og kopiere trådløst fra din pc, smartphone og tablet på et hjemmenetværk.

Læs mere

Nyeste

Opret flere skriveborde i Windows

Hav flere skriveborde i Windows og få orden på alle dine åbne programmer og mapper.

Læs mere

Alt om iPhone

Læs vores massive dækning af Apples nye produkter.

Læs mere

Gå på opdagelse i Windows 3.1

Få et nostalgisk tilbageblik og gå på opdagelse i Windows 3.1!

Læs mere